maanantai 5. heinäkuuta 2010

Ensimmäinen merkintä

Heh, kovin persoonallista nimeä en ensimmäiselle kirjoitukselleni keksinyt.. Näin aluksi voisin vielä hieman kertoa, kuinka päädyin bloggaamaan.

Olen siis aloitteleva bloggaaja. Kiinnostuin blogeista lueskeltuani niitä hyvän tovin. Ajattelin myös, että se saattaisi olla hyvä paikka saada omia valokuvia esille muuallekin kuin koulun seinille. Hieman hankalaahan tämä touhu on aluksi ollut, erityisesti ulkoasun suhteen. Se saattaa muuttua melko tiheäänkin tahtiin, riippuen ihan omasta innokkuudesta, ajan määrästä ja muiden mielipiteistä.

Näin alkuun toivoisinkin, että jos teitä lukijoita jokin täsä ulkoasussa häiritsee, niin ilmoittaisitte siitä. Näin saan tästä mukavamman näköisen. Mutta asiallisia kommenttien pitää olla, mitään törkeyksiä en tänne hyväksy. Toivottavasti homma lähtee käyntiin hyvin.

Mitään muuta tähdellistä en nyt näin alkuun osaa sanoa, informaatiota minusta itsestäni tulee sitten myöhemmin. :)

3 kommenttia:

 1. Heipsan! Eksyin juuri ensivierailulle blogiisi ja tämähän onkin ihan uudenkarhea koko blogi :)

  VastaaPoista
 2. Terve!

  Mukava että joku vihdoinkin tänne eksyy. :) Tosiaan aivan tuore blogi on, innostus kasvoi sen verran, että päätin itsekin tätä kokeilla. Ei hassumpaa, kun saa ottamiaan kuvia vähän esille ja palautettakin tulee. :)

  VastaaPoista
 3. Hei Susanna!
  Tervetuloa blogimaailmaan!

  Onnea blogillesi, tämä ulkoasu in kiva. Itsekin muokkailin omaani monta kertaa ennenkö löysin omimman tyyli. Vieläkin se saattaa vaihtua mieltymysten mukaan. :)
  T: Unelma-Alli

  Psst; oikeasti olen kaimasi

  VastaaPoista