maanantai 6. syyskuuta 2010

Tunnelmia ja selityksiä

Tervehdys! Pahoitteluni siitä, että olen ollut luvattoman laiska päivittelemään blogia. Kerron seuraavaksi erinäisiä syitä ja tekosyitä tähän laiskuuteeni.

Kuluneet viikot Janican hommissa ovat olleet melko raskaita. Pari viikkoa sitten lauantaina (28.8.) olimme kuvaamassa erään pariskunnan häitä kokonaisen päivän. Aloitimmme kahden maissa iltapäivällä hääkuvista ihanassa Ainolan puistossa. Jos joskus satutte Ouluun, niin poiketkaa kyseisessä puistossa. Paikka on valtava, ja parhaimmillaan se muistuttaa japanilaista puutarhaa. Tosin ei tietenkään kasvillisuutensa puolesta ja valitettavasti purossa seisova vesi on suoraan sanottuna paskanruskeaa, mutta mitäpä pienistä. Mustavalkokuvia sieltä ainakin saa loistavia.

Mutta siis takaisin asiaan, siirryimme hääkuvauksista suoraan kirkkoon, jossa pari vihittiin. Olin kamalan jännittynyt, sillä en ollut tottunut astelemaan alttarilla kaikkien edessä kuvaamassa. Yllättävän hyvää jälkeä kuitenkin sain aikaan.

Kirkosta jatkoimme matkaa juhlapaikalle, jossa loppuilta kuluikin. Ruoka oli uskomattoman hyvää, joten olosuhteet olivat mitä parhaimmat. Illan loppupuolella tosin tunsi kuinka paukut alkoivat oikeasti loppua. Näinä viimeisinä päivinä on todellakin tullut huomattua se, ettei väsyneestä kuvaajasta ole mitään hyötyä kenellekään. Itse ainakin olin 8 tunnin jälkeen niin levoton ja väsynyt, että olin valmis hautaamaan kokonaan kamerani muutamaksi päiväksi. Luojan kiitos sunnuntai oli vapaapäivä...

Päivät ovat olleet lauantainkin jälkeen työntäyteisiä. Välillä olemme viettäneet ns. toimistopäiviä, jolloin on käsitelty kuvia. Lisäksi siinä välissä on aina ollut milloin mitäkin aina huomenlahjakuvauksista muotikuvauksiin.

Jossain vaiheessa, kunhan löydän aikaa ja saan kuvia käsiteltyä, laitan niitä tänne nähtäväksi. Siinä voi tosin mennä aikaa, sillä tosiaan kuvia on kertynyt häistä noin 500, studiokuvauksen kurssilta reilut 300 ja kaikenlaista muutakin törkyä tuolta kortilta löytyy. Kunhan saan ne katseltua läpi ja karsittua jyvät akanoista niin katsotaan sitten.. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti