lauantai 13. elokuuta 2011

K-18

Heh, no ei tämä kirjoitus sentään mitään K-18 materiaalia sisällä, ei ainakaan niin paljoa etteikö alaikäisetkin voisi tätä lukea. :D

Tosiaan allekirjoittanuthan juhli viikko sitten (4.8.) 18-vuotissynttäreitä, ja tämä postaus keskittyy aika pitkälti nyt siihen. :D Luvassa on myöskin keikkapostausta Sotkamon Sykkeestä, jossa jatkoin tätä juhlintaani.

Päivä alkoi oikein mukavasti jo heti herättyäni, kun isän ostama pieni shampanjapullo seisoi huoneen pöydällä. :D Se oli oikein kiva pieni pullo, jossa oli jänniä kultahileitä. Mietin kauan että raaskiiko sitä niiden hileiden takia edes juoda, mutta kyllä se sitten myöhemmin maistui. :)


Lisäksi pöydällä oli tälläinen hauska kortti. Tuo kortin teksti jatkuu näin: ".. vaan olet yksi parhaista!". Heh, olisihan tuo kortti aika törkeä ollut muussa tapauksessa. :D


Illalla odottikin sitten ensimmäinen eeppinen Alkon reissu. Kaverin kanssa asteltiin sinne. Iskihän siinä aikamoinen avuttomuus, kun en tiedä noista juomista yhtään mitään. Luotin sitten kaverin sanaan ja otettiin puoliksi tälläinen Malibu, johon sekoitettiin ananasmehua. Tuo on siis jotain kookoksen makuista. Ja kyllä se aika hyvin passasi!


Sain myös aika mainiot lahjat poikaystävältäni. Olin jo kauan toivonut sellaista kaulakelloa, ettei tarvitsisi aina kännykkää kaivella taskusta ja rannekelloa en osaa pitää. :D Sain sitten tälläisen kivan kellon. Oli siitä iloa sen kaksi päivää, minkä se pysyi kasassa. Sotkamon sykkeessä huomasin tuon kellon pudonneen pois. Se ei ilmeisesti kestänyt niin vauhdikasta menoa, mikä on kyllä tosi harmi. :( Toivottavasti saisin jostain uuden tilalle, tosin ei välttämättä enää tuollaista samanlaista..


Tästä toisesta lahjasta ei sitten kannatakkaan kysellä mitään. Ei ainakaan syytä, miksi tälläisen sain. xD Kuva kertoneekin kaiken.


Menimme Alkosta suoraan kaverin kämpille ja otettiin siellä pohjat ennen baariin lähtöä. Joskus yhdentoista aikaan suuntasimme Ballsiin, jossa soi hyvää musiikkia. Ja tämä minun hyvä musiikki käsittää siis mm. Korpiklaania ja Ensiferumia, mitä illan aikana kuulimme. Tosi kiva paikka se oli, ja tuolla tulen käymään jatkossakin. Se on varmaan ainut tälläinen yhtään raskaamman musiikin paikka Kajaanissa. Tuolla tuli nautiskeltua ainakin karpalolonkeroa ja kaksi shottia, jotka olivatkin sitten niitä kaikkein petollisimpia. Täytyy tunnustaa, että hieman askel heitti kun menimme takaisin kaverin kämpille, mutta yhtenä kappaleena selvittiin ja en minä niin huonossa kunnossa ollut, kuin jotkut ovat 18-vuotissynttäreillään olleet. En läheskään niin huonossa. :)

Perjantai oli juhlimisessa välipäivä, kun lauantaina suuntasimme Sotkamon sykkeeseen. Täytyy myöntää, että tapahtuma oli todella hyvin järjestetty! Ainoa mikä iltaa varjosti, oli koko ajan jatkuva sade. Melko jäässä ja kohmeessa sieltä kotia tultiin, mutta onneksi baarin puolelta sai lämmittävää minttuviina-kaakao-mitälie drinkkiä. :D Tuo tapahtuma oli K-18 koska koko festarialue oli anniskelualuetta, mikä toi tavallaan ainakin minulle omanlaista tunnelmaa. Ensimmäinen K-18 tapahtuma mihin pääsi.

Esiintyjinä olivat mm. Man-Eating Tree, Turmion Kätilöt, Tarot ja Amorphis. Kuvasatoni illalta on todella valitettavan suppea, sillä nykyisen kamerani tekniikka ei riitä keikkakuvien ottamiseen. :/ Tässä kuitenkin muutama onnistunut otos.

Siinähän olen minä! :D Ja erittäin katu-uskottava sadeviitta. xD


Tarot oli minulle illan kohokohta. Odotin innolla myös Marco Hietalan näkemistä. Viimeksi olen herran tavannut Savonlinnassa vuonna 2009, kun Nightwish heitti upean keikan Olavinlinnassa. Silloin pääsin jopa juttusille. Tällä kertaa se ei onnistunut, kun esiintyjät pysyivät aika hyvin piilossa. No, ei se lainkaan tunnelmaa latistanut. Herroilla oli myös tosi hauskoja välispiikkejä. Pitänee etsiä youtubesta, josko kukaan on sattunut kuvaamaan ja laittamaan niitä videoita sinne. :)


Paikalle oli eksynyt myös The 69 Eyesin Jussi 69, joka toimi illan DJ:nä tauoilla, kun bändejä ei ollut esiintymässä. Hänen nimmarinsa tarttui mukaani, mikä kyllä piristi iltaa mukavasti. :)


Man-Eating Treestä en ole koskaan aiemmin kuullut, joten tämä oli ihan uusi tuttavuus. Ihan hyvältä se musiikki vaikutti, pitää katsoa josko saisi tarkemmin tutustuttua tuohon musiikkiin. Ihastuin kyllä heti tuon vasemmanpuoleisen kitaristin hiuksiin, harmi kun ne eivät nyt tuossa kuvassa pääse oikeuksiinsa.
Tapahtumaa juonsi aina niin tyylikkäästi Jone Nikula! Oli hauska nähdä sekin äijä vihdoin livenä, vaikka en hänenkään juttusille päässyt. :D Sopivampaa juontajaa on vaikea löytää.


Turmion Kätilöistä ja Amorphiksesta minulla ei valitettavasti ole ollenkaan kuvamateriaalia, koska kamerani akku päätti kosahtaa ennen heidän esiintymistään. Harmittaa ihan pirusti! Toivottavasti niistäkin löytyisi videoita netin syövereistä.

Tosiaankin ilta oli säästä huolimatta todella onnistunut, oli se jäätyminen tuon kaiken arvoista! :D Toivottavasti Sotkamon Sykkeestä tulee jokavuotinen tapahtuma, sillä itselläni ei ainakaan kesällä ollut mahdollisuutta juoksennella festareilla. Ja ei varmaan tule ensi kesänäkään olemaan, kun on muutenkin kaikenmaailman kissanristiäistä ja reissua tiedossa. Syke on vielä sopivasti loppukesän aikaan, jolloin ei pitäisi muutenkaan olla ruuhkaa noiden tapahtumien kanssa. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti