keskiviikko 21. joulukuuta 2011

Mistä on joulu tehty?

Pahoittelen jälleen kerran luvattoman pitkää päivitystaukoa. Joulukuu on ollut hyvin kiireistä aikaa, niinkuin varmaan moni tietääkin. :) Joukkueemme joulutalkoot eli paketoinnit ovat verottaneet aikaani reippaasti. Viimeiset 2 viikkoa olen kerennyt käydä kotona suunnilleen syömässä ja nukkumassa. Aamuisin on tullut lähdettyä siinä puoli 8 aikaan aamulla kouluun ja sieltä neljäksi Sokokselle paketoimaan, mistä olen sitten päässyt seitsemältä tai kahdeksalta illalla. Tosi raskaita päiviä siis. Mutta toisaalta on mukavaa, kun tietää helpottavansa jonkun toisen joulukiireitä ja kyllähän siinä joulumieli väkisinkin tulee, kun paketoit toisten ihmisten lahjoja. Ja saattaapa sieltä saada jotain hyviä ideoitakin.. :) Otin tällä viikolla pienoisen varaslähdön jouluaattoon. Tapasin erään ystäväni, josta tiedän, etten häntä ehdi joulun aikaan näkemään. Sain häneltä jo joululahjan, ja sehän oli oikein mieluinen. Ihan turha tätä lahjaa oli paketoida, en olisi malttanut odottaa kuitenkaan. :D Se lahja koostui seuraavista asioista.

Tällaista olen himoinnut jo kauan, mutta olen niin sokea ettei koskaan ole sattunut kaupassa silmääni osumaan. Tämä on siis sellainen juttu, mihin laitetaan sitä teetä hautumaan. Vähän niinkuin teepussi mutta tuo ei ole lähellekään niin tympeä käyttää, kun ei niitä teepusseja tarvitse heittää roskiin. :D Ainoastaan ne teenlehdet, jotka ovat siis vähän sama asia kuin kahvissa ne kahvinpurut. Joo, huonosti selitetty, pahoittelen.


Kaveriksi tuolle söpölle jutulle sain oikein söpön mukin. Tuotakin olen himoinnut kauan. Tuo on siis Iittalan muki, mutta en nyt millään saa mieleen sen astiasarjan nimeä. Merkki kuitenkin takaa sen, ettei minulla ikänä olisi ollut varaa tuohon. Nyt sain onneksi senkin. :)Viimeiseksi tietenkin piti saada jotain mitä juoda, ja päädyin lopulta valitsemaan lahjaani jouluteetä. Ja tästä on minun jouluinen hetkeni tehty. Erityisesti kiinnostukseni herätti se, että tuossa on käytetty mausteena rommia.. Heh. Ei se tuossa kylläkään paljoa maistu.
Joo yritin vähän makroilla ja ottaa hienoja kuvia tuosta teepakkauksesta mutta mikäs oli lopputulos. Kiitos kameran tyhmä salama. -.-
Samana iltana piti myös yrittää vähän paketoida noita omiakin lahjoja, että sain ne postiin kiikutettua. Yritin siitä paperistakin muka ottaa hienoja kuvia mutta..Tämän postauksen myötä hyvää joulunodotusta kaikille! Eihän tuohon olekaan kuin 3 yötä enää. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti