sunnuntai 19. helmikuuta 2012

Materialismipostaus

Kuukauden päivät taas vierähtänyt viime postauksesta. Tammikuu oli aikamoista hälinää aika monenkin asian johdosta. Mutta nyt seuraa ärsyttävä materialismipostaus. :D Kyllähän se sanonta paikkansa pitää, ettei raha tee ketään onnelliseksi, mutta kerrankin tunsin suurta riemua kun sain ostella muutamia juttuja. Viime perjantaina oli wanhojen tanssit, joita varten piti sitten käydä kaupungilla juoksemassa ties minkä asioiden perässä.


Ilman mitään "turhia" tai ylimääräisiä ostoksia en taaskaan selvinnyt, kiitos Seppälälle. En nyt mitään hienoa vaatekuvaa jaksanut ottaa, mutta kyseessä on kertakaikkisen ihana pitkä neule, jota olin ihastellut Seppälässä jo ihan alkutalvesta asti. Silloin hinta oli 30 euroa joten ei se sitten koskaan lähtenyt mukaani. Tällä kertaa eksyessäni kauppaan oli neuleen hinta enää 11 euroa, eli ei paha. Ajattelin sitten että otetaan se nyt mukaan kun noin vähän maksaa. x) Neuleita minulla ei muutenkaan ole turhan paljon joten kyllä tuo on jo maksanut itsensä takaisin.


Tämä puuteri on miulla ollut harkintalistalla loputtoman kauan, mutta nyt päätin sitten että voisi olla oikea aika testata, kun oli ne wanhatkin tosiaan tulossa. En ole ns. "normaaleista" puutereista löytänyt itselleni sopivaa sävyä, kun kaikki ovat liian vaaleita. Ilmeisesti minun pitäisi aina käyttää jotain aurinkopuuteria. No, tuo sitten kyllä antoi ihan mukavaa hohtoa kasvoihin, mutta mitään sen suurempaa eroa en huomannut. Eipä se kyllä taida puuterin tarkoitus ollakaan. :D 


Lisäksi huuliin piti jotain muutosta saada, koska mitään ihmeellistä silmämeikkiä en halunnut itse ruveta värkkäämään. Siinä hommassa olen niin ulalla ja aloittelija kuin olla voi, joten piti jollakin yrittää sitä kokonaisuutta täydentää. Tuosta huulikiillon sävystä olen aina tykännyt, joten se päätyi sitten mukaani. 


Meikin puuttumista yritin myös korvata tällaisella bindillä, joita esimerkiksi Intiassa käytetään. Tilasin tällaisen paketin niitä Intian Basaarista, ja ne tulivatkin juuri sopivaan aikaan perille, niin ehti vähän testaillakin. Minähän kuulemma saattaisin intialaisesta mennäkin, kun on tumma iho ja isot silmät. :D Tuossa paketissa sattui vielä olemaan puvun sävyihin sopiva bindi, jonka sitten laittelin otsaan. Nuo on vielä siitä hyviä, että niitä voi käyttää monta kertaa. Yllätyin liimapinnan pitävyydestä, sillä aika monta kertaa sai yritellä otsaan laittoa ennen kuin se oli riittävän suorassa. 

Wanhojen tansseista kirjoittelen sitten erikseen, kunhan kuvasatoa on vähän saanut purettua ja muutenkin jonkun hyvän "kertomuksen" väsättyä. :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti