tiistai 3. toukokuuta 2011

Sound of Music

Valitettavasti tämä teksti ei käsittele musikaalia, vaikka uskonkin sen olevan hieno teos. :D Vaan tämä on hehkutus eräästä ihanasta asiasta, jonka sain. Nimittäin uudet stereot!

Tuossa viime perjantaina kotiin tultuani isäni toi uudet stereot huoneeseeni, ja reaktioni voitte arvata. :D Olen elänyt 2 vuotta ilman toimivia stereoita, joten nyt olenkin aivan hurmoksessa kuunnellut musiikkia tuolla uudella laitteella. :) Tai no, itseasiassa tuon kanssa kävi yksi takaisku.. Nimittäin, innoissani asensin stereot paikoilleen. No, sitten kun laitoin levyn sisään, niin se lukija ei tunnistanut levyjä! En ollut uskoa, miten huono tuuri sitä voi olla. Kokelin ainakin 10 eri levyä ja ei, yksikään ei toiminut! Silloin vitutti ja kovasti! Onneksi isä oli ymmärtäväinen ja sanoi, että laita äkkiä takaisin laatikkoon ne vehkeet, niin mennään vaihtamaan. Oli sekin ilmeisesti äkeissään, kun uusi laite ei toiminut. :D

No, onneksi ne seuraavat sentäänn kehtasivat toimia. :D Ainakin ärsytystaktiikkani toimi. Olin nimittäin pöllinyt keittiöstä mankan huoneeseeni, ja isää ilmeisesti alkoi pännimään se. Eihän siinä muuta ratkaisua ollutkaan kuin tuoda uudet stereot huoneeseen. :D Aivan upeaa, täytyy sanoa. Kaiuttimetkin on pienet, mutta pippuriset. Ja tämä ihanuus näyttää siis tältä.


Jotta postaukseni ei jäisi liian lyhyeksi, esittelen tässä myös tämänpäiväisiä kirpparilöytöjä. Taas kerran sain todeta, ettei nämä Kajaaninkaan kirpparit ihan toivottomia aina ole. Harvemminhan niiltä tosin löytyy asioita, mutta nyt löytyi oikein urakalla!

Voisin aloittaa heti kaikkein erikoisimmasta löydöstäni, nimittäin käsineistä! Minusta ne ovat todella erilaiset. En ainakaan ole törmännyt edes vastaavanlaisiin missään, tai sitten olen vain ollut sokea. Joka tapauksessa ne näyttävät tältä.


Tuo kuva nyt ei aivan edusta, mutta jospa siitä nyt jonkunlaisen käsityksen saisi. :) Kerrankin saatavilla oli myös niittirannekkeita, joihin olen nykyään kovin ihastunut. Lopulta valitsin tämän simppelin ja yksirivisen, joita voi sitten rannekkeiden kertyessä laittaa monta samaan käteen.


Harvinaista kyllä, tänään minua vastaan tuli myös tämä kaulakoru. Yksinkertainen, mutta silti niin hieno. Tykkään tämmöisistä nimilaatan tapaisista koruista, ja eurolla se mukaani lähtikin. Olisi kiva vielä jotenkin tuunaamalla lisätä tuohon laattaan vastaukset, mutta en oikein keksi että miten sen tekisi.


Ja juuri sopivalla hetkellä myös nämä kaksi vyötä pilkottivat yhdestä hyllyköstä. Olen jo muutaman päivän kironnut sitä, että niitit irtoavat vyöstäni hyvää vauhtia, kohta niitä ei ole varmaan puoliakaan enää. Lisäksi se keksi muutenkin hajota, kun yksi vyönlenkki katkesi kesken pukemisen. Nytpähän voin hyvällä omalla tunnolla heittää sen menemään, kun löysin kaksi vyötä yhteishintaan 3,50 euroa. :DEi siis yhtään hassumpi kierros. :) Tosin pitäisi oikeasti lakata käymästä kirppareilla koulun hyppytunneilla. Ne tulevat pian kalliiksi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti