tiistai 8. marraskuuta 2011

Omin pikku kätösin

Pitkästä aikaa olen saanut aikaiseksi jotain sellaista, mitä kehtaa näyttää muillekin. Vielä vaihtelun vuoksi kyseessä ei ole tällä kertaa valokuvat vaan video. Harvoin näitä näin pitkiä pätkiä pääsee tekemään ja mikään aihe ei voisi olla kiinnostavampi. Lisää en sitten kerrokaan, antaa kuvan kertoa loput. :) Tietysti näin mainostukseksi voisi sanoa: Katsokaa Talent lauantaina 12.11. klo 19 ja äänestäkää Jari Tapanainen jatkoon!

6 kommenttia:

 1. Roosa, kai tuo oli sarkasmia? xD

  VastaaPoista
 2. Voi vitsi! :D Tosi kiva, että laitoit videon tänne, oliko kiva haastatella? Mulla ois itellä mennyt varmaan pala kurkkuun tai sit olisin alkanu sönköttämään jotain ihmeellistä! XD

  VastaaPoista
 3. Laura: Joo kyllä miullakin oli vaikeuksia alottaa tuo haastattelu. :D Mitä tuossa laskeskelin niin pari minuuttia siinä tuoleilla istuskeltiin ja mie mietin että helvetti ku en pysty alottamaan. Rupes kauheesti naurattamaan ja Jari nyökyttelee hymyillen vieressä ja hakee miulle vesilasin että ääni kulkis hyvin. :D Jari oli kyllä ihana haastateltava, eli kyllä voisin sanoa että loppujen lopuksi oli kyllä hienoa. :)

  Tulipahan taas opittua että ei se haastatteleminen ihan niin helppo juttu olekkaan. Miulla ainakin teki vaikeeta vielä jälkeenpäinkin kattoo ja kuunnella itteeni tuosta videolta. :D Mieki sönkötin kauheesti ja kysymyksiäkin hakiessa tuli sanottua vaikka mitä turhia täytesanoja. xD Sitä ääntä onkin leikelty aika rankalla kädellä.

  VastaaPoista
 4. Vähän siistii, Sussu! :DD Mitä opiskelet nyt, kun tämmösen pääsit tekemään?
  Tää oli oikeesti älyttömän hyvä! :D

  VastaaPoista
 5. Heidi: kiitoksia! Mie tosiaan oon siellä media-assistenttipuolella amiksessa ja nyt täällä töissä oon päässy tekemään noita videoita aika paljon. Tää oli sitte sellanen pitempi projekti ja tosi hauskaa oli tehä. :)

  VastaaPoista