keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

Ristiriita

Nyt tulee kuvaton postaus mut en jaksanu alkaa mitään aiheeseen sopivia kuvia ehtimään, ku tähän aiheeseen ois kuitenki vaikee löytää semmosia.

Eli miulla on nyt joku ongelma ihteni kans. Jotenki on nyt kuluneet 1½ viikkoo ollu semmone olo, ettei yhtää kiinnosta olla keneenkää yhteydessä. Aina  ku oon vaa aatellukki sitä et pitäs koko ajan olla juttelemassa jollekki ja keksimässä siihe aihetta, on alkanu vaa ärsyttää. Tekis mieli sulkee yhteydet ulkomaailmaan kokonaan ja nyt täs on muutama päivä kyl mennykki nii, etten oo kellekkää esim. mesen kautta jutellu. Tavallaa taas tuntuu siltä et oon kauheen itsekäs ku ystävänä ja kaverina miul on velvollisuus pitää yhteyttä ja kysellä kuulumisia, mut tällä hetkellä ei vaan yksinkertasesti jaksa. Ei vaa huvita ees suutaan avata ku töistä pääsee kotia.

Tosiaa nää kuluneet päivät on menny sillee et oon ollu töissä ja sit vapaa-ajalla lukenu kirjaa, kahtonu lukuisia dvd:itä ja kävin mie kaupungillakin. Sinnekkää en ketää pyytäny mukaa ku ei vaa huvittanu. On jotenki ollu semmone olo et oon ottanu liikaa stressiä siitä että pitäs koko ajan olla jollekki juttelemassa, enkä ookkaa sit tehny niitä juttuja mitä oisin oikeesti halunnu. Vaa minkäs teet ku miul ei oo pokkaa sanoo, et nyt ei kiinnosta. :/

Kuulostan nyt varmaa tosi itsekkäälle ja semmoselle, mut täytyy nyt vaa todeta et on ollu ihan mukava ku ei oo tarvinnu kenenkää kans jutella tai olla tekemisissä. En nyt tiiä mistä tää johtuu ja viikon päästä viimestää pitäs se sosiaaline puoli ihestä löytää. Noh jospa tää tästä..

5 kommenttia:

 1. älä huoli, toihan on täysin normaalia ! kesäisin saattaa tulla yliannostus kavereista ja ihmisistä (tosin itelleni ei ainakaan ensimmäisistä...) ja välillä vaan kaipaa yksinoloa. ite nautin erakoitumisesta ja hiljaa olemisesta kuntosalilla, kun kotona yks pörrää samassa huoneessa kuitenkin koko ajan:)

  VastaaPoista
 2. Et oo ainut jolla on ongelmia ittensä kanssa... miunkaan ei toisaalta tekis mieli nähdä ketään tai mitään, varsinkaan yhtä tiettyä ihmistä..
  mut joo ens viikolla tosiaan sosiaalisuutta kehiin, hehee=) Sitä Kuopio rokkia varmaan tässä postauksessa nyt meinaat vai..?
  Mie muuten mietiskelin, että voisinko sillon lauantaina olla sit koko ajan teidän kanssa siellä alueella? Kun miulla ei oikkeesti oo ketään kaveria sinne... tilanne nyt vähän ns. riistäyty käsistä..
  Mie ite tuun sinne varmaan joskus vähän ennen Turmion Kätilöitä (ilmottelen jos asia muuttuu), et jos ennen niitten keikkaa nähtäis? Sit voitaskin jo noiden jälkeen yrittää ryntäillä sinne lavan eteen kun Nw ois sit seuraavaks..:) Ainakin mie meinasin yrittää heti TK:n jälkeen ujuttautua sinne lavan edustalle.
  Ois muuten ihan jees jos mulla ois sun puh.nro niin ois ehkä helpompi tavoittaa teidät sieltä alueelta:D Heitä viestillä tähän osoitteeseen->
  kaisa.aitto-oja@hotmail.com

  PS. Tuutteko te perjantainakin tuonne rokkiin?

  VastaaPoista
 3. Jeps, myö tullaan jo perjantaina sinne. :) Mie laittelen sähköpostia ni kerron vielä suunnitelmista tarkemmin. :D

  VastaaPoista
 4. Hei kiva blogi sulla,liityin lukijaks :D käyhän katsomassa mun blogi: http://tinasblog-nightsaresolong.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia kovasti lukijaks liittymisestä! Käynpä tässä heti vastavierailulla. :)

   Poista