tiistai 6. marraskuuta 2012

In English

Joo, vois nyt vaikka palailla taas kirjotustauolta. Onhan tuota taas luvattoman paljon kertyny, mut oli tuossa loma välissä, eikä sillo kauheemmin ehtiny kirjotella.

Se loma tosiaan oli ja meni vähän liiankin nopeesti. Vietin koko loman Oulussa ja voi vaan arvata et oliko sieltä yhtä helvettiä taas lähtee ja tulla takas Kajaaniin. En vaa voi käsittää miten se vituttaa aina nii paljo. On ollu siitä lähtie hirvee ikävä takas ja nyt on tän kuun loppuun asti ootettava et pääsen seuraavan kerran sinne. Sillonki vaa viikonlopun mittane aika, mikä ei todellakaa oo tarpeeks.. Haluisin jo muuttaa sinne, mut ei helvetti ku tätä koulua.. Niin turhinta paskaa tuo lukio, en oikeesti mitää paskempaa tiiä.. En ymmärrä mite päivälukiolaiset jaksaa tota 3 vuotta?! Mie en jaksa ees muutamaa kuukautta, enkä viikkoo enkä päivää enkä yhtään mitään!

Ja joo,  kauheeta miten tyhmää tämmöne ruikutus on ku kaikkiha on iha hyvi. Ja lomienha pitäs vaa olla voimauttavia ja niihe avulla pitäs jaksaa, mut nii äkkiä ne voimat tuntuu ehtyvän.. Nyt ku aamutki on pimeitä ni herää vaa entistä väsyneempänä ja väsyneenä tietysti vituttaa ja turhauttaa ihan kaikki. Ja motivaatio nii hukassa ku olla voi, ni vielä vähemmän kiinnostaa ku vietät tuolla lukiossa monta tuntia turhaan.

Mut joo, jottei tää nyt ainakaa iha kokonaa  menis pelkäks itkemiseks, ni on sentää jotai hyviiki juttui tulos. Mainihin tos viime postaukses et KISS tulee Suomeen, ja luojan kiitos sain sinne lipun! Nyt se on tuossa miulla seinällä oottamassa ja kahon aina et se varmasti on siinä. Jos joku liikuttaa sitä senttiikää mihinkää suuntaa ni en vastaa seurauksista. x) Mie en nyt mittää kuvaa kehtaa siitä ottaa ku kaikki nyt varmaa tietää miltä R-kioskilla tulostettu lippu näyttää. :D Oon myös miettiny täs kovasti et lähtiskö Sweden Rockiin ukkojen perässä kesällä ku ne ois sielläkin. Miul ois jopa rahaa toho reissuu, et kyl se varmaa on lähettävä ettei sit myöhemmi harmita.

On täs sit pari muutaki keikkaa tulossa. Lähimpänä nyt ois tuo Nightwishin keikka Hartwall Areenalla lauantaina. Ei vaa edelleenkää oo kovin oottavaiset fiilikset. Vieläkin ikävä Anettea ja en tykkää siitä nykysestä melkein yhtään.. No ohan siel se leffa sentään onneks, mut mie nyt en leffalta yleensäkään osaa oottaa yhtään mitään. Enemmän mie ootan sitä et nään miun kavereit tuolta Savonlinnan suunnalta ku ei olla nähty taas aikoihi.

Sit tän kuun lopussa 30.11. ois Kotiteollisuus Teatrialla. Ja nyt huom. Jos joku tietää mistä löytyy Snoopy-pöksyjä tai mitä muita tahansa sarjakuvahahmoilla koristeltuja naisten alusvaatteita ni kertokaa! Niille ois nimittäin tarvetta.. x) Sit joulukuulle meneeki jo Tarja Turusen joulukonsertti mitä kyl sit kans ootan, koska oon aina halunnu nähä sen livenä ja nyt 8 vuoden odotus sit palkitaan. :) Ja sit viimesenä mut ei todellakaa vähäisimpänä (päinvastoin) se KISS 3.6.2013.

Nii ja tosiaa sit voisin kertoo miks otsikko on mitä on. Oon miettiny et voisin koittaa ryhistäytyy ja kirjottaa aina jonku tiivistelmän englanniks tähän loppuun, ku oon huomannu et pieni osa täällä pyörähtäneistä on ollu ulkomailta. Heh, jännä miten ne tännekin löytää. :D Mut vaikkei löytäskää, ni ainaki saan harjotusta englannin kirjottamista varten, ku seki on kuitenki keväällä eessä.

// And now briefly in English. I have been thinking about writing in English. I've noticed that some of you, my dear visitors, come from other countries. I just wonder how you have ended up here, but it's great! I hope this makes understanding the text easier for you. :) I may and surely will have mistakes in my texts and that's why I hope that if you notice any mistakes please tell me. 

Holiday came and went as fast as I expected two weeks ago. I spent my whole holiday in Oulu, and had very nice time there. I miss there all the time and returning back here to Kajaani was awful. Since I left I've been depressed. It feels very stupid because after holiday we should feel stronger and rested but no.. I hate school too much, and feel like I'm sitting there for nothing. 

Luckily there are some nice things coming too. On Saturday I'll travel to Helsinki with my friends and we're going to see Nightwish. Bad thing is that I don't feel like going there.. I can't lie. The truth is that I still don't like Floor Jansen and I miss Anette too much.. But we've already bought tickets and booked hotel so there's no choice. I think I'm more excited because I'll see my old friends there. It is very nice to see another Nightwish gig, but I've already seen them four times this year so it doesn't feel so special anymore. What makes the upcoming evening special is the world priemiere of Imaginaerum by Nightwish movie. I hope it'll be cool.

Ja pahoittelut, ei kuvia tällä kertaa. Ei löytyny mitään sopivaa näin sekalaiseen postaukseen. :D
Sorry, no photos this time. I couldn't find anything that would match with this scrappy post. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti