keskiviikko 17. lokakuuta 2012

The hottest band in the world.. KISS

No niin, nyt tuleekin sitten KISS-aiheinen postaus. Oikeestaan miun pitäs kirjottaa joku juttu varmaan ihan kokonaan Kissistä siihen malliin, et miten oon koko bändin löytäny ja mitä kaikkee se merkihtee miulle ja on merkinny muutenkin. Mut siihen mie en nyt ruppee, oon liian tohkeissani vielä et pystysin mihinkään järkevään. :D Muutenki se on sellane juttu mitä pitäs tarkemmin miettii, ja oon mie oikeestaan miettinykki. Mut kerrotaan näin taustatiedoks nyt sen verra, et se on eka bändi mitä oon ikinä kunnol kuunnellu ja fani oon ollu nyt 13 vuotta. Et siitäki voi varmaa jo vähä päätellä ton bändin merkitystä miulle. :D

Mut nyt asiaan. KISS TULEE SUOMEEN!! Kyllä, ne tulee, ne tulee!! Maanantaina tää asia tuli julki ja olin iha mielettömässä shokissa ku kuulin. Oikeesti, en oo ikinä vajonnu samaan malliin lattialle ja itkeny ilosta ku kuulin ton uutisen! Koulun käytäväki varmaa hienosti kaiku ku kaveri sen miulle kerto. xD Ja sit miun kädet täris ja ois tehny mieli lähtee juokseen ympyrää. Siitä on niin pitkä aika ku viimeks oon ukot nähny. Se oli vuonna 2008 millo Kiss myi Hartwall Areenan loppuun 6 minuutissa. Sit lopulta järjestettiin vielä toinen keikka suuren kysynnän vuoks. :D Sinne lisäkeikalle mie sit pääsin, sille ekalle en. Oli se iha uskomatonta ja mie jo itkin et sinne meni, mut luojan kiitos saatii sit miulle lippu tolle toiselle. :D

Liput tulee myyntiin maanantaina ja jännittää iha pirusti. Meil on sillo onneks syysloma, joten aika todennäkösesti meen väijymään lippuluukulle jo aamuyöstä. xD Oon tässä koittanu punnita et oisko varmempaa päivystää koneella vai mennä sinne lippuluukulle. En tiiä, jotenki tuntuu et kumpiki vaihtoehto on yhtä varma tai epävarma. Koneella on se huono puoli, et se sivu iha varmasti ruuhkautuu heti ku kello lyö 9, ja sit sais sormet ja varpaat ristissä rukoilla ettei oma netti kaadu. Lippuluukulla taas pelottaa se, et kaikki netissä kärkkyjät ehtii varaamaan parhaat paikat sen muutaman ratkasevan minuutin aikana ku juoksen kaupan ovelta sinne tiskille (oon siis Oulun Stockmannille menossa ja se lippupiste on saakeli 3. kerroksessa!!). Enkä mie sit saa oikeen ketään päivystämää sinne koneen ääreen toho aikaan, joten jompikumpi vaihtoehto pitää valita. Voi apuva ku jännittää!! Oikeesti KISS TULEE SUOMEEN!! Joo pakko toistaa tota.. :D Alkuun oli suunnitelmissa et lähtisin Sweden Rockiin ukkoja kahtomaan, mut nyt ei välttämättä sit tarviikkaan. :) Tosin jos nyt oikeen ahneeks käy ni vois ottaa kaks keikkaa tälle vuodelle. Kahellaan mitä budjetti sanoo, ainaki oon laskeskellu et rahat riittäs. :)

Sit tähän tosiaan voisin liittää pari juttuu Kissistä mitä oon nyt saanu. :) Olin tolle omalle mörölleni vihjassu ku se mietti miulle synttärilahjaa, et joku Kiss-juttu on aina sopiva. :D Sain ton lahjan yli kuukauden myöhässä, mut ei se haitannu pätkääkää ku näin sen. Nimittäi hienoin kangaskassi mitä nyt omistan, on tää:
Kuten kuvista huomaa, ni nää nyt on niitä kertakaikkisen paskoja kännykuvia. Kameran ottaminen esiin tavaroiden kuvaamisen takia ei oo kuukausiin innostanu, joten varmaan napsin näitä kännykuvia nyt vaa enemmä. Mut jos tosta nyt ees vähän näkis et onhan maailman hienoin kassi! :D Oon ylpeenä kulkenu ton kassin kans nyt välillä kaupungilla, vaik alkuu pelkäsin etten uskalla käyttää sitä, ku se saattas mennä vaik rikki. Mut vahvaa tekoo on, se on jo joutunu koetukselle vähä isommanki kuorman kans ja hyvin pysyy matkassa! Sit sielt sisältä löyty viel tämmöne:


Kiss Army-magneetti. Peruste magneetin ostamiselle on kuulemma se, et sit ku mie unohan mitä pitää tuua kaupasta ni voin aina kirjottaa listan jääkaapin oveen ja sit laittaa sen listan tällä magneetilla kiinni siihe. Naureskelin vaa et kumpikohan se meistä enempi tulee tota ostoslistaa tarviimaan.. x) 

Sit voisin vielä hehkuttaa vähän Kissin uusinta elikkä Monsteria, mikä ilmesty jo 5.10. Olin sen ennakkotilannu Levykauppa Äxästä, ja menin sitä iha innosta piukeena hakemaan sillo perjantaina. Vaa eipä sitä sit ollukkaa tullu. Ilmeisesti oli ollu maahantuojalla tai en tiiä millä ongelmia noiden levyjen tuomisessa, ku moneen muuhunkaan paikkaan ei ollu tullu tota 3D-kannellista versioo, minkä siis ihekki tilasin. Viikon päivät siinä piti ootella, ja sit oliki posti tuonu kivan paketin kotiin. Sit olinki jo taas intopiukeena ja laitoin levyn heti soimaan. Ja tolla 3D-kannella oonki leikkiny nyt koko tän ajan ku se on miul ollu. x)


Hävyttömän huono kuva siitä kannesta. Eihän sitä 3D-tehostetta tietenkää valokuvassa saa näkymään mitenkään, mut se on aika siisti ku tota kantta liikuttelee. Tuo Paulin käsi esimerkiks vähän liikkuu ja samalla kaikki liikkuu vähä oikeelle tai vasemmalle. :D

No nii tällästäpä tällä kertaa. :D Nyt vaa kuumeisesti ootan maanantaita ja luulen etten voi hengittää syvään ja kunnolla ennen ku on oikeesti se lippu kourassa. Toivotaan et tuuri ois tällä kertaa miun puolella, et saisin mahollisimma hyvän paikan. Viimeks oli aika hyvä katsomopaikka (106) ja jos en permannolle pääse ni jostai sieltä lähetää sit yritteleen. Seuraava postaus onki sit varmaan aika lippupainotteine, ku on noita keikkoja tulossa enemmän ku laki sallii. x) Tai rahapussi..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti