maanantai 8. lokakuuta 2012

Herätys

No niin, nyt voisin vihdoin ruveta taas herätteleen tätä blogia eloon. Koeviikosta ja kirjotuksista on selvitty hengissä. Nyt on ihanan helpottunu olo! Tosin koeviikon kokeiden tulokset tulee vasta huomenna, joten en mie vielä tiiä pääsinkö kaikkia kursseja läpi. x) Kyl mie aika varma et pääsin, en mie koskaan oo niin pahasti feilannu ettenkö ees rimaa hipoen ois päässy läpi. :D Tosin matikka nyt huolestuttaa, koska se aina hirttää.. Mut olin kyl kahtovinaan open antamista oikeista vastauksista et mie olin saanu ainaki 2 kohtaa (eri tehtävistä) oikein ja pääsin viimekskii läpi vaik yksikää tehtävä ei ollu täysin oikein. Et jospa se nyt meni. Sit EI ENÄÄ IKINÄ MATIKKAA KOULUSSA!! Oikeesti sitä päivää oon oottanu 1. luokasta asti.. Ekaks meinasin viel et kirjottasin sen mut sit tajusin et ei helvetti miten hullu oisin jos yrittäsinkään. :D Ei miul riitä kiinnostus semmoseen, mitä en iha oikeesti tarvii varmaa koskaa (haloo joku suoran yhtälö..) missää.

Sit kirjotuksistaki vois sen verran taas jauhaa, et miun ruotsin koe lähti nyt E:nä YTL:ään. Sain alustavasti 233 pistettä eli aika varma E se on sit lopullisestikin. :) Ellei sit ne sensorit oo niin konnia että ottaavat esim. kirjotelmista tai avoimista tehtävistä 13 pistettä pois niin, et se menis siihen E:n ja M:n rajalle.. Meijän ope sano et se on arvioinu yläkanttiin ne kirjotelmat. Haluisin kyl tietää miks. Vai aatteleeks se et ehkä ne sensorit ei tiputa pisteitä niin alas, jos alustavat pisteet on korkeemmat. :'D No kuitenki ku mie sen open kans juttelin ni se kyl sano et ei ne pisteet nii paljoo yleensä muutu. Ja onneks miun pisteet tosiaan täl hetkel ylittää sen E:n rajan (viime syksynä oli 220 pistettä) silleen et jospa se nyt E:nä takas tuli ku kerta lähtiki. :)

Äikästä en sit edelleenkää osaa sanoo mitää. En oo ees kysyny esseekokeen alustavia, koska en luota meijän open arvostelukykyyn sit yhtään. Ja toisekseen miun essee oli kaameinta paskaa ikinä mitä kukaa voi kirjottaa. En ymmärrä miks menin kirjottaan aiheesta, mistä en oikeestaan tuntunu saavan mitään irti. Sen tekstin kanssa oli hirveet synnytystuskat, eikä siitä tullu ees 4 sivun mittasta! Ehkä joku 3½ suunnillee.. Voi että vituttaa edelleen se koe, vaik pahimmasta pettymyksestä oon jo päässy yli. Masentaa vaa sit marraskuussa ku tulokset tulee.. Et aika varmasti uusintapenkki kutsuu, koska tekstitaitokaan ei menny ihan niinku olin toivonu..

Nyt vois lopettaa ton kirjotuksista huolehtimisen ja keskittyy muihin asioihin. Nyt täs tän illan aikana tulee varmaan vielä pari postausta. Tai no ainaki tän viikon aikana tulee, koska miulla on rästissä aika paljo juttui mist on pitäny kirjottaa ties kui kauan. :D Tosin ne asiat nyt ei tuu menemään mitenkää kronologisessa järjestyksessä, ku haluisin noi ajankohtasimmat asiat käydä ekaks läpi. Eli alanki nyt suunnittelemaa sit seuraavaa postausta! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti