keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Tangle Teezer

Tänään tuli kerrankin pyörähdettyy kaupungilla silleen, et miul oli ihan tietty asia mitä lähin hakemaan. Oon nimittäin jo kuukausikaupalla kärsiny huonon hiusharjan kanssa aina aamuin illoin (ja välillä siinä välissäkin). Kyllähän jokainen sen tunteen tietää ku harja jää kiinni hiuksiin ja se vaa tukistaa nii maan perkeleesti. Päätin siis vihdoin aatella tota ylipitkää reuhkaa ja investoida uuteen harjaan.

Sen harjan nimi on Tangle Teezer. Tuon hankkimista oon miettiny jo kauan, mutta melko suolasen hinnan (17 €) takia tuo on jääny ostamatta. Nyt kuitenki sain tarpeekseni siitä, et jokaisen hiustenharjauskerran jälkeen lattialla oli tuppo hiuksia ja lisäks niitä oli varmaan yhen kämmenen verran siinä harjassakin kiinni. Tuota Tangle Teezeria on kehuttu just mm. siitä että se vaan pehmeesti liukuu takkujen yli selvittäen ne, eikä harjaaminen satu. Parit arvostelut luettua olin sit sen verra vakuuttunu, et päätin kokeilla.

Mitään arvosteluahan en pysty yhen päivän kokeilun perusteella tekemään, mut pakkohan tuota oli päästä kokeilemaan heti kotiin päästyä. Kokeilin eka kuiville hiuksille ja yllätyin: Ei tehny kipeetä missään vaiheessa ja takutkin selvis. Piti vielä oikein tarkistella et onko tää nyt mahollista. Ei sattunu yhtään ja takku hävis! No, seuraava tulikoe oli sitte kosteahkojen hiuksien harjaus, ja yllätys oli taas kerran positiivinen: ei koske ja hiuksetki selvis. Harjasta hiuksia ei löytyny kummallakaan kerralla ku pari hassua, lattialla ei tainnu olla yhtään. Joten ainaki yhteisen taipaleen alku tuon harjan kanssa vaikuttaa lupaavalta. :D

Harjan väri, kirkas pinkki nyt ei täysin miellytä, mut aattelin tällä kertaa et ei sillä värillä nii väliä koha toimii. Ja jos joku oululainen nyt kiinnostuu tästä, ni mie löysin tän Anton&Ninasta.
Tällä hetkellä oon toki innoissani tästä, toivottavasti innostus ei laannu. Nyt ainaki tuntuu ettei malttais ees lopettaa hiusten harjaamista ku se tuntuu nii mukavalta, ennen sitä vaa vältteli. :D Mut lisää kerron tästä varmasti myöhemmin, koha oon testannu tuon kaikissa mahollisissa tilanteissa. Pahimpien takkujen aika on vasta hyvin nukutun ja pyörityn yön jälkeen.. :)

Ai nii ja se sormuskello mistä puhuin. Nyt miulla on toimiva sellanen! Tosin hopeisena, mut on seki nätti silti. :)

Today I bought a new hairbrush. I have thought very long time that I should buy a new one since my old hairbrush just tore my hair and after every time I found handful of hair in my hands and on the floor. And everyone knows that feeling when it hurts like hell. And after all this you may still have tangles. 

So I decided to do something and bought a new hairbrush which is called Tangle Teezer. I had read some reviews and comments about the product earlier and I was convinced enough to buy it even though it was quite expensive (I think 17 € for a hairbrush is much). It is said that Tangle Teezer smoothly slides over all tangles and treats your hair very gently without pain. If someone from Oulu is interested, I found this from Anton&Nina.

I've now tried it twice and surprises have been positive: no pain or tangles with dry or wet hair! It's just unbelievable. Hehe, I'm so excited that I just want to brush my hair all the time. :D But I'll tell some more when I've used Tangle Teezer for longer time, then I hopefully can tell more about results.

Oh and remember the ring watch? Well now I've got one that works! It's silver but I think it's beautiful too. :)

3 kommenttia:

 1. Olen miettinyt tuon harjan ostamista, myös itselleni. Kiinnostaa tietää, että aukaiseeko se tuperaus + lakka yhdistelmää. Nimenomaan hellästi ja viemättä hiuksia niin maan perkeleesti :D innolla täällä odotan kokemuksiasi harjan kanssa lisää!

  VastaaPoista
 2. PS. Saisitko poistettua tuon turvakyselyn (nuo merkit/sanat mitä kysyy), aina kun yrittää laittaa kommenttia, niin se ei ole kovin helppoa. Kiitos :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla et sana tuosta harjasta on levinny, tosiaan kohan pitempään oon harjaa käyttäny erilaisissa tilanteissa ni kertoilen miten se on toiminu. :)

   Miepäs kokeilen poistaa tota turvakyselyä. Oon aina ollu siinä luulossa ettei sitä täs miulla ookkaan, ihekki nimittäin inhoon noita ku niistä ei mittään selvää saa. :D

   Poista