sunnuntai 30. kesäkuuta 2013

Valmistujaiset

No niin, vihdoin oon saanu aikaseks vääntää tätä tekstiä. Koska mie tosiaan juhlin kolmen tutkinnon suorittamista, ni aattelin jakaa tän amis- ja lukio-osion erikseen ettei tästä tuu iha hirvittävän pitkää ja ettei nää kaks asiaa mee nyt keskenään sekasin. Mut joo, asiaan.

Perjantaina oli tiedossa ihana aamuherätys, koska amiksen valmistujaisjuhla alko klo 10 ja paikalla piti olla jo puolta tuntia aiemmin. Ei se heräämine mitää herkkua ollu mut pakkohan tuo oli, eli ei ku aamupala nassuun ja sitte mekko päälle ja meikit naamaan. Oli aika tunne ku tajusin siel amiksen pihalla seistessä, et se on muute vika kerta ku siinä pihassa oppilaana seison. Joku aika siinä ooteltiin koska tietyt ihmisethän oli loppuun asti mattimyöhäsiä ja tuli viime minuuteilla paikalle. Joni oli tietenki miulla kuvausmiehenä, koska muut kotijoukot ei kerenny piirakanpaistoiltaan sinne. 

Amiksen juhla oli aikataulultaan mukavan kompakti ja kesti kokonaisuudessaan noin 1½ tuntia + kakkukahvit. Meijän luokka oli iha hukassa siitä et miten meijän pitää mennä eteen seisomaan, koska meijät oli pistetty istumaan sinne salii sillee, et aakkosjärjestyksessä ekana oleva istu siel keskellä, eikä siis oikeessa järjestyksessä menemisestä ois tullu mitää. Siinä myö sit mietittii et mite helvetissä myö se tehää. Kyl myö jotenki sinne sit onnistuttii menemää kuitenki, tosin käänteisessä aakkosjärjestyksessä. Ja totta kai taas, koska meijän luokka, ni eihä meillä pokka pitäny vaa hihiteltii siellä eessä. x) Muut ryhmäthä siis seiso siel asiallisesti ja nätisti jne. mut kyllähä meijät tietää. :D Siinä sit saatii ruusut ja todistukset. Miulla oli näyttötodistuksessa kaikki kolmosia, jes! Ja ilmeisesti tästä syystä sain yhen valmistuville opiskelijoille jaettavista stipendeistä. Olin iha yllättyny koska miusta meijän luokalla oli muitaki ihmisiä ketkä iha selkeesti ois ansainnu sen. Tai no kyl ne pari sitte saiki jonku muun, mut olin silti iha tyrmistyny. Onneks kukaa ei tainnu huomata sitä. xD


Juhlan jälkee oli sit tosiaa kakkukahvit amiksen ruokalassa ja siellä meijän luokkalaiset suunnitteli et mitä sen jälkee. Porukka oli vissii hävinny sitte johonki päi keskustaa aikaa viettämää. Mie en valitettavasti sinne mukaa ehtiny koska kotona oli vielä jonku verra siivousta jälellä. Isi tuli hakemaa miut ja Jonin amikselta ku oltiin kakut syöty ja mentiiki sitte suoraa Rossoon syömään. Se oliki kyl iha tervetullutta koska miulla oli nälkä eikä se kakku siihe hirveesti auttanu. :D

Illemmalla tuli sitte pari kaukaisempaa vierasta meille ja olin iha innoissani. :D Tosin sitä intoo en kauheesti kerenny ilmasta sillo, koska niiden juna oli 10 vaille 6 illalla perillä ja miun piti kuudelta mennä lakin kanssa semmosee harjotuksee missä käytii läpi se lukion homma. Aattelin et siel menis se 2 tuntii ainaki, mut homma oli jo puolessatoista tunnissa ohi. Kerkesin jo huokasta helpotuksesta et ei siinä sit nii pitkää mee. Mut ei olis vissii pitäny.. No, siitä kans lisää myöhemmi. 

Vastavalmistunu :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti