torstai 2. tammikuuta 2014

Lahjoja

Lupasin viime postauksessa kertoo mitä paketeista löyty joten tässäpä se nyt tulee.


Kokeilin nyt ensimmäistä kertaa vääntää Picasalla tollasta kollaasia ku ei aina jaksas laitella kuvia erikseen. Vähä pieni tuosta tuli mut jospa ne tärkeimmät nyt näkys.

Ei noita nyt sen kummemmin varmaa tartte selitellä. :D Tuo maitosuklaakonvehtirasia on iha kirottu koska siinä on KILO noita. Saa nähä kauanko menee syödessä.. Europen ja Battle Beastin levyt sai kiljahtamaan riemusta, koska olin varsinki Battle Beastin levyn takia vaikeroinu koko syksyn ku en voinu sitä ostaa. Molemmat levyt on kyllä ollu ahkerassa luukutuksessa joulun jälkee. Tuikut ja karkkitangot tuli aika yllätyksenä. Onneks meillä noita tuikkuja poltellaan ni on niille käyttöö ainaki. :) Aromaterapiasettiä olin kahellu Lidlistä jo hyvän aikaa ja miettiny et pitäskö ostaa mut nytpä sen sitte sain. Iha kiva lahja ja mie ku tykkään noista tuoksuista ni käytössä tuoki on jo ollu. Paljon mukavampi toi tuoksuöljysysteemi. Aikasemmi oon poltellu suitsukkeita mut ne on siitä ärsyttäviä et niistä tulee aina roskaa. Saunasaippuat oli vissii joku random, en ainakaa ollu sellasia toivonu. :D Nuo Sauli-tossut on kyl iha parhaat vaikkei nekää lahjatoivelistalla ollu. Miulla on joskus ollu ne ruskeet Reinot mut niistä on jo se pohja lähtemässä irti ku käytin niitä nii paljo. :D Nyt oon aatellu et piän noi Saulit vaa sisätossuina et ne kestää ehjinä kauemmin. Tosi ihanat ja lämmittää melkee enemmä ku villasukat. En enää osaa olla ilman noita sisällä. xD Ja tykkään näiden väristä paljo enemmä ku Reinojen.  Teepannu on myös iha rakkautta koska oon halunnu sellasta tyylii viime keväästä asti mut en koskaa saanu aikaseks ostaa. Nyt Joni oli sit miulle sellase ostanu. Sen lahjat oli muutenki melkee parasta tässä joulussa, hehheh. :D Tuo Cybershopin lahjakortti on myös siltä ja iha täyttä rakkautta ku tuo toimii verkkokaupassa. Oon jo iha innolla selannu sieltä et mitä kivaa voisin tilata. Sen lahjakortin arvoki on 40 € ni on todellaki valinnanvaikeuksia! :D Tuo toine lahjakortti on isiltä ja käy Tokmannilla. Kylläpä sieltä on aikasempinaki vuosina jotai käyttöö tolle kortille saanu jote eiköhä tänäki vuonna. :)

Semmosia lahjuksia oli siis tällä kertaa. Seuraavaks pitäs varmaa höpötellä tosta kuluneesta vuodesta ku vuosiki kerkes tässä välissä vaihtuu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti