tiistai 7. kesäkuuta 2011

Summer in the City

Kesälomaa on tänä vuonna päästy viettämään aika mukavassa säässä. Mikäs sen mukavampaa kun aurinko paistaa ja lämmintä on. Ainut huono juttu on ehkä se, että olen tässä muutaman päivän aikana onnistunut syömään yliannostuksen jäätelöä. Paha paha! No mutta harvemmin näin onneksi tapahtuu, jospa sen nyt kestäisi. :D

Tulipahan sitä pokattua medialukion stipendikin. Summa oli tosin vain vaatimattomat 30 euroa. Vaatimaton summa siksi, että olin kuullut joidenkin saavan stipendistään 50 euroa mutta ainahan se raha kelpaa! Ilmeisesti olen siis jotain saanut kuluneen vuoden aikana aikaiseksi, vaikka itsestäni ei kyllä ihan siltä tunnu. :D

Mutta opiskelu ei kuitenkaan lopu tähän, sillä koulu jatkuu ensi maanantaina! Onneksi aihe on tällä kertaa paljon mielenkiintoisempi, ja koulupäivätkin ovat joustavia ja lyhyehköjä. Oppikirjani näyttää tältä.


Menen siis autokouluun! Vihdoinkin, olen jo niin monta vuotta tätä odottanut. Oikeastaan siitä lähtien kun huomasin, että mopokortti jäi hankkimatta.. No, nyt kun siitäkin tuli niin tavattoman kallis niin samahan se on autoa samantien opetella ajamaan, kun nyt ollaan autokouluiässäkin. Ja ajatella, että jo kahden teoriatunnin jälkeen pääsee käsiksi auton rattiin! Sitä odotan eniten, koska en ole koskaan ajanut tai edes painassut auton polkimia. Ensimmäinen ajotunti voikin siis olla aikamoista säätöä. xD Jospa nyt oppisin edes käynnistämään sen auton ensin.

Tällä erää minulla nyt ei ole muuta kerrottavaa, kun ei tässä vaiheessa lomaa vielä ole ihmeempiä ehtinyt tapahtumaan. :D Mutta näin kesän kunniaksi kuunnelkaamme tämä kesäinen biisi.

4 kommenttia:

 1. Älä vuan ekalla ajotunnilla puuhun kumauta tai opettajan tietty käyrä alkaa nousemaan xD T.Upi

  VastaaPoista
 2. Oo, autokoulu! Mulla oli sillon tuollainen sama kirja! 8O Ja jos totta puhutaan..en kyllä tainnut sitä lukea kuin pari kertaa joitain kohtia! XD Paljastus!

  Mutta tosi kiva, että aloitit autokoulun! ;)

  VastaaPoista
 3. Joo, hei mä tuun sit sun kyytiin kun saat sen ajokortin :D
  Siis onko sulla nyt loma vai?

  VastaaPoista
 4. Ville: No nyt täytyy myöntää etten oo ihan varma mistä käyrästä puhut! :D Tuskin pääsen puuhun kumauttamaan ku ei se autokaan varmaan lähde käyntiin. x'D

  Laura: no sittenhän miulla ei oo hätää, vaikka en tota kirjaa lukiskaan. Se saa kaiken kuulostamaan niin vaikealta että en opi mittään sen avulla.

  VastaaPoista