torstai 16. kesäkuuta 2011

Tuliaisia Tallinnasta

Oikeastaan tästä "tapahtumasta" on jo reilu viikko aikaa, mutta koska toisinaan olen aika laiska kirjoittaja niin saatan unohtaa koko jutun. :D

Mutta tosiaan, rakas isukkini oli reilu viikko sitten Tallinnassa reissussa muutaman päivän, ja sain jälleen kerran mieluisia tuliaisia. Peruskaava on seuraavanlainen: Karkkia, bändipaita/paitoja ja lisää karkkia. Ja niitähän sieltä tulikin. :)

Ensimmäisenä täytyy ylpeänä esitellä tuorein lisäys bändipaitakokoelmaani. Kyseessä on Korpiklaanin bändipaita, joka on mielestäni aika hieno! Olen jo jonkun aikaa kuolannut Korpiklaanin paitoja netistä, koska minusta kuvat ovat hienoja ja muutenkin ne paidat näyttävän pirun hyviltä.

Etupuoli

Takapuoli

Tuossa paidassa on vain yksi huono puoli. :D Nimittäin, mielestäni se on niin hieno, etten ole raaskinut edes pitää sitä päällä, koska en tahdo että se joutuu pyykkikoneeseen. :D Aika tyhmä juttu kyllä, ja näin on monen muunkin paidan kohdalla aina. Sitä vaan tahtoisi pitää monta päivää päällä, eikä raaskisi laittaa pesuun ollenkaan. x)

Perusvarmana valintana sain laivalta tuliaiseksi ison pötkön Tobleronea. Ah, se on parasta suklaata mitä olen tähän mennessä maistanut. Ja tuota kun ei ihan joka paikasta löydy (ainakaan täällä), niin on se harvinaista herkkua.


Vastapainoksi suklaalle sain vielä ison pussin kaikkia hedelmätoffeekarkkeja, joista en vielä ole syönyt kolmasosaakaan. Syynä tähän on se, että yli puolet noista on sellaisia ärsyttäviä kovia karkkeja, joita täytyy imeskellä 10 minuuttia ennen kuin sitä kehtaa ruveta hampailla murskaamaan. Hyviähän nuo ovat, ei siinä mitään, mutta minun kärsivällisyyteni ei tahdo riittää tuollaiseen imeskelytouhuun. :D


Pienenä ekstrana sain vielä niittirannekkeen, koska pyysin isääni katsomaan, josko sieltä jotain niittirompetta löytyisi. Valikoimaa ei ilmeisesti ollut paljoa, mutta onneksi minulla on jo ennestään rannekkeita, jotka sopivat tämän kaveriksi hyvin.


Tuo kuva on vähän huono, kun sen kiireessä nappasin kännykän kameralla.

Sitten ihan asiasta toiseen, aloitin autokoulun viime maanantaina, ja yllättänä hyvin olen teoriatunneilla viihtynyt. Opettajat ovat mukavan leppoisia, eikä siellä kirjaa juurikaan katsota. Ihan hyvä vaan, koska ei tuollaisia tilanteita opi lukemalla eikä välttämättä edes kuvia katsomalla. Olemme katsoneet paljon videoita ja sehän kelpaa minulle. :) Eilen pääsin jo vähän auton rattiin, kun menimme isän kanssa myöhään illalla parkkipaikalle, jossa ei autoja ollut. No, olihan se ihan hirveä kauhunhetki, kun ensimmäistä kertaa eläessäni istuin kuskin paikalle. Ihan outo tilanne! Juuri sellainen klassinen kohtaus jossa isä opettaa lastaan ajamaan autoa. :D Kyllä siinä sai henkeä vetää aika moneen otteeseen ja pari kertaa se auto sammui, kun en muistanut painaa kytkintä. -.- Kaasujalkakin tärisi koko ajan, koska se poljin oli niin herkkä, että jännitti kauheasti. No, auto ei onneksi romuttunut ja eiköhän seuraavalla kerralla suju jo paremmin. :)

Nyt kun vielä liikenteestä tuli puhe, niin on pakko näyttää yksi juttu. Autokoulun puitteissa olen ruvennut entistä enemmän tutkailemaan liikennemerkkejä ja erilaisia tilanteita. Pyörällä olen aina liikenteessä, ja eilen sattui silmääni huvittava juttu. Piti sitten pysähtyä ja napata siitä kuva.


Onkohan tämä joku uudenlainen liikennemerkki, kun ei ole aikaisemmin näkynyt? :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti