tiistai 20. maaliskuuta 2012

Ebay

Eksyin tuossa yhtenä päivänä katselemaan Ebayn sivuilta kaikenlaisia satunnaisia asioita, ja olin aika hämmentynyt siitä tavaran paljoudesta. Hirveästi kaikkea mukavaa ja totta kai sen seurauksena alkoi iskeä houkutus tuon palvelun kokeilemiseen. Erityisen suurta hämmennystä aiheuttivat joidenki asioiden hinnat. Hyvänä esimerkkinä yksi korsetti, jota katselin. Vertailin sen Ebaysta löytyneen korsetin hintaa joihinkin suomalaisiin nettikauppoihin ja se hinta oli oikeasti jopa arvioitujen postikulujen kanssa halvempi kuin Suomessa! Voiko se oikeasti olla mahdollista vai yritetäänkö tässä nyt vain vetää tyhmää nenästä? :D Muistaakseni se korsetti maksoi Ebayssa suunnilleen 40 € postikuluineen, kun taas samantyylinen (mutta huomattavasti rumempi) korsetti olisi maksanut EMP:ssä lähemmäs 60 €. No joo, EMP ei olekaan nettikaupoista halvin vaihtoehto, mutta ei se valikoima mikään kovin kummoinen ole minun makuuni muuallakaan.

Nyt siis kaipaisin tietoa ja kokemuksia Ebaysta, jos olette joskus kyseistä palvelua käyttäneet. Sen verran olen ymmärtänyt että toimintaperiaate on samantapainen kuin Huuto.netissä, mutta tavara tulee ulkomailta ja totta kai toimitusaika on silloin pitempi. Tekisi niin hirveästi mieli kokeilla että miten tuo homma toimii. Jotenkin vaan se hinta häiritsee. Minusta niin tuntuu että siinä korsetissa täytyy olla vika, kun se on noinkin halpa kuin 40 euroa. :D Ehkä pitäisi kokeilla jollain tosi pienellä ostoksella alkuunsa. Mutta tosiaan, jos teillä lukijoilla on kokemuksia ebaysta niin vinkkejä otetaan vastaan. :)

3 kommenttia:

  1. Itse en ole vielä eBayta käyttänyt, mutta olen kuullut lähinnä vain hyviä kommentteja :) Tavaroiden hinnat on usein tosi halpoja verrattuna esim. Suomen hintoihin, mutta laatu on silti usein hyvä. Kannattaa tarkistaa myyjän saamat arvostelut (myyjän kaupan etusivulla näkyy prosenteilla ja tähdillä) ja kommentit. Kannattaa myös tarkistaa postikulut ja ottaa huomioon, että kalliimmat tilaukset saattavat jäädä tulliin ja siitä voi tulla ylimääräisiä tullimaksuja...

    VastaaPoista
  2. Voidaan sussu mesessä keskustella asiasta :) meillä on kokemusta!

    VastaaPoista