keskiviikko 11. huhtikuuta 2012

Liebster Blog-tunnustus

Hämärän kaiku-blogin Tiia oli viskannut minua tälläisellä tunnustuksella. Suuri kiitos tästä, en ole aiemmin tälläisiä tunnustuksia saanutkaan, joten kyllä tämä mieltä lämmittää. :)

Liebster tarkoittaa "rakkain" tai "rakastettu", mutta voi tarkoittaa myös suosikkia. Liebster-palkinnon tarkoituksena on antaa huomiota blogeille, joilla on alle 200 lukijaa.

Homman nimi on tämä:

1. Kiitä antajaa ja linkitä bloggaaja, joka antoi sen sinulle.
2. Valitse viisi suosikkiblogiasi (joilla siis alle 200 lukijaa) ja kerro se heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3. Kopioi ja liitä palkinto blogiisi.
4. Toivo, että ihmiset joille lähetit palkinnon antavat sen eteenpäin heidän viidelle suosikkiblogilleen!

Olen näitä viittä blogia seurannut jo hyvän aikaa ja ne ansaitsevat mielestäni tämän palkinnon.

Laugh Now Cry Later
Overthinking
take me down
Mustavalkoiseen maailmaan
THIS IS MY DREAM COME TRUE

Jospa sitä nyt intoutuisi taas tätä blogia kirjoittelemaan, kun on ollut vähän motivaatiosta puutetta. Toisaalta ideatkin on aika lopussa, joten nyt kysynkin, mistä aiheesta te rakkaat lukijani haluaisitte saada postausta? Ideoita saa heittää, kun oma pääni lyö tällä hetkellä ihan tyhjää. :D

2 kommenttia:

  1. kerro enemmän sun päivistä, kuvien kera :) esim. mitä teit, missä olit, kenen kanssa. joku postaus johon saa lähettää kysymyksiä, joihin sitten vastaat. Ja kuvia tosiaan tekstin kera. Jotain tulevaisuuden suunnitelmista tai toiveista. Olisiko näistä ainesta? :)

    VastaaPoista
  2. Jep, tuossa on kyllä ideaa, voisi noita kuvapostauksia koittaa tehdä. Aika monella oon nähnyt just tuommosia kuvilla höystettyjä juttuja ihan normaalista arkipäivästä. Pitäs kai sitä koittaa takoa päähänsä, että siinäki voi olla ideaa. :)

    VastaaPoista