lauantai 21. huhtikuuta 2012

Oriflamen tuotteita myynnissä

Pakko täällä bloginkin puolella nyt mainostaa, että pesäpallojoukkueemme kerää tällä hetkellä vielä rahaa tulevaa kautta varten. Olemme aloittaneet Oriflamen tuotteiden myynnin. Jokainen pelaaja siis sai tietyn määrän tällaisia tuotepaketteja, joita myymällä kerätään vielä varoja joukkueen kassaan.

En mitään kovin edustavia tuotekuvia nyt saanut tuotteista aikaan, koska muuten olisin joutunut purkamaan yhden noista hienoista paketeista. Pakettiin sisältyy siis kolme tuotetta: suihkugeeli, antiperspirantti ja käsivoide. Nuo kaikki ovat osa jojoba & mango-tuotesarjaa. Sen tarkemmin en osaa näistä tuotteista kertoa, mutta lisätietoa löytyy Oriflamen sivuilta. Tässä vielä linkit suihkugeelinantiperspirantin ja käsivoiteen tuotesivuille.

Paketti maksaa 10 €. Mikäli postitukselle on tarve niin se onnistuu toki myös. Tarkkaan en osaa arvioida paljonko postikuluja tulee, mutta uskoisin ettei siitä muutamaa euroa enempää tule. Ja vielä varmuuden vuoksi sanon, että tosiaan tuo koko 10 € menee suoraan joukkueemme kassaan. Vielä ehtii siis vaikka äitienpäivälahjaksi näitä tilaamaan!

Tällä hetkellä minulla on näitä paketteja 8 kappaletta, joten nopeat syövät hitaat. :D Helpoiten tilaus onnistuu lähettämällä sähköpostiini sussu93@gmail.com viestin, jossa lukee yhteystiedot. Maksuohjeen lähetän sitten vastausviestissä.

Vielä muutama epäonnistunut kuva paketista.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti