lauantai 26. toukokuuta 2012

Välipäivitys

Jooh, en sitten parempaa nimee tälle postaukselle keksiny, ku ei tällä oikeestaan muuta merkitystä oo ku ilmottaa että oon vielä hengissä. :D Pahoittelen tosi pitkäks venynyttä päivitystaukoa. Toukokuu on ollu oikeestaan kaikilla mahollisilla tavoilla tosi kiireinen kuukausi. Koulussa paino lukion koeviikko ja amiksella opinnäytetyö päälle ihan kunnolla, ni energia ei oikeen sen jälkeen oo riittäny kirjottamiseen. Nyt voisin kuitenki lyhkäsesti kirjotella kuulumisia, ku täs on tapahtunu aika paljonki asioita.

Ihan näin alkuun täytyy nyt mainita vielä tästä kirjotustyylin muuttamisesta. Jotenki tää kirjottamine on alkanu ihestään mennä tämmöseen enemmän murteen tyyppiseen kirjottamiseen. Se kirjakielen kirjottamine alko jotenkin tympäsemään ku joutu kauheesti miettiin välillä et miten joku asia oikeesti sanottas. Ei se sit lopulta oikee tuntunu enää omalta, joten aattelin että alkasin nyt kirjottaan tälleen miten suunnilleen puhun. Toivottavasti se ei teitä lukijoita haittaa. :D Jospa tästä tekstistä silti jotain selvää sais ja ehkä tää blogikin sillä tavalla muuttus enemmän persoonallisemmaks. Tähän asiaan oikeestaan toivosinkin sitten kommentteja nyt ja myöhemmin ni tiiän että kestääkö kukaan tätä enää tän muutoksen jälkeen lukee. :)

Sit ilouutisia, nimittäin kesän rahahuolet on nyt ohi! Olin jo henkisesti valmistautunu siihe et oon tänki kesän rahaton. En kyl ollu kovin aktiivinen tuon työnhaun kans. Kävin Hesburgerilla työhaastattelussa ku yks kaveri ties et sinne haetaan työntekijää, mut en sitte syystä tai toisesta sinne päässy. Mol.fi:ssä oli Lidlillä työilmotus et sinne haetaa kesätyönteijöitä. Laitoin sinnekki hakemuksen, mut lopulta tuli kieltävä vastaus. Olin jo aika lailla luopunu toivosta. Mut sitte iha yllättäen tos alkukuusta sain Eniro Sentraalista soiton ja ne kutsu miut sinne työhaastatteluun. Siel oli ollu aiemmin semmone avoimien ovien päivä, missä kävin ihan mielenkiinnosta. Kyl miut sielki jo alustavasti haastateltiin, mut siinä kerkes mennä yli kuukauden päivät kunnes tuo soitto tuli. Jännitti ihan kauheesti se työhaastattelu, ku siel oli ruotsin ja englannin kielitestit ja lisäks testattiin tietokoneen käyttötaitoja. Muistan iha vielki miten kylmä hiki tuntu käsissä koko sen parituntisen ajan mitä minnuu siel haastateltiin. No, hyvin sit onneks kävi ja koulutusjakso alkaa sitte 5.6. :) Ja työsopimus kestää elokuun loppuun, joten rahaa on varmaa kesän jälkeen ihan kivasti!

Tosiaan amiksella opinnäytetyö vei suurimman osan ajasta täs kuussa, mut nyt seki on onneks kunnialla tehty. Sain jo arvosanankin ja 3 sieltä tuli. En kyl tajuu millä lihaksilla, ei se miun työ oikeesti nii hieno oo ainakaa omast mielest. :D Ja tosiaan se asteikkohan on nykyään 1-3 eli nyt ei ollu ees mikään keskitaso vaa sain kiitettävän! Meillä melkein kaikki teki opinnäytetyöks nettisivut, ja mie kuuluin kans tähän valtavirtaan. Jos kettää kiinnostaa ni sivujen osote on www.cafeiida.fi  No, ei tohon tulokseen voi muuta olla ku tyytyväine. Kyl sen eteen aika monta litraa hikeä ja kyyneleitä vuodatettiinki. Ja varsinki se kirjallisen osan kirjottamine oli niin tuskaa että.. 

Tästä tuli nyt tekstipainotteinen postaus, pahoittelut siitäkin. En oikee löytäny mitää aiheeseen sopivia kuvia nyt. Koitan taas tihentää kirjotustahtia. Eiköhän seki helpotu ku loma alkaa. :) Muutenki pitäs täs esitellä muutama ostos. Tai no oikeestaa suurimman osan niist oon saanu äitiltä iha ilmaseks, mut niistä sitte myöhemmi tarkemmi. :D 

Kävi tos myös mielessä et oisko semmosessa videoblogin tapasessa jutussa mitään ideaa? Oon miettiny et miten tätä blogia sais vähä eläväisemmäks ja kävi sit tommone idea mielessä. Tosin niitä aiheita pitäs vaa keksiä sit siihen. Et jos joku keksii jonku idean ni ehotelkaahan. :)

Ai  niin, piti viel tää video linkittää, missä nyt näkyy vihdoinkin se Kotiteollisuuden keikalla alasti juoksennellu hevosmies. :D Tuosta tapahtumasta kirjotin siis tässä postauksessa. KTVisio pelastaa! :D Ja on se kyllä muutenkin auttamatta todettava että KT on yks hauskimmista bändeistä mitä tiiän. Varsinki kulissien takana. :D Ja tuota videomatskuaki niiltä mukana usein ilmestyy. Kyseinen episodi alkaa videossa kohasta 2:17 ja jatkuu siitä eteenpäin. Ja kahtokee myös maailman söpöin lentosuukko kohassa 2:57!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti