torstai 7. kesäkuuta 2012

Ensimmäinen videopostaus


No nii, nyt sain reissun aikana vihdoinki aikaseks ees jonkunnäköstä videopostausta. Tosin tässäki huono juttu on se, että nää videot on jo viikon vanhoja eli eihän noista puheista enää puoletkaan pidä paikkaansa. Mutta no, jospa sitä näillä alkuun päästäs. :) Laatu ei sitten oo mitenkään häikäisevä, en jaksanu semmosta muka-ammattimaista jälkee ruveta vääntämään näitten takia. Muuten ois menny kuukausi reippaastikin. :D
4 kommenttia:

 1. Mää kadehdin tota sun rentoutta puhua kameralle! Ite oisin iha kamalassa paskapaniikissa :DD ainaki tähän aikaa yöstä videon katsominen oli paljon helpompaa ku tekstiseinän lukeminen ja minusta videopostaus on muutenki kivaa vaihtelua siihe blogien perinteiseen tekstii+pari kuvaa-meininkiin.
  Ja siskolle terkkuja, aivan hyvä kameramies :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tota pysty aamuyöstäki kahtomaan. :D Ja siskolle välitän terveiset, harmi ettei se oo nyt koko ajan saatavilla. :)

   Poista
 2. Toihan on oiva tapa pitää blogia. o3o Ja olit jotnekin niin luonnollinen ja rento... tuntuu et jos itse pitäs tuollainen tehdä, että mun kikatuksesta, sanojen sotkusta sun muusta ei jäis paljon mitää jäljelle, ymmärrettävästä materiaalista puhumattakaan! >'D

  Lisää näitä! ouo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehheh, tuo hiusrajan harominen johtuu osaks siitä et vähän hermostutti. :D Mut toisaalta ku Tomppa oli siinä kuvaamassa ni se kevensi tilannetta.

   Mie koitan näitä värkkäillä aina sillo ku on tilanne et saan ton kameran raahattua mukaan jonnekki. :D Mielellään sellaseen tilanteeseen ettei keskellä kaupunkia tartte kameralle puhuu, saattas ihmiset kahtoo. x)

   Poista