perjantai 22. kesäkuuta 2012

Tunnelmat Provinssirockista

Tulipas tylsä otsikko. :D En kehannu heti laittaa tohon perään toista "Provinssirock"-otsikkoo, ku edellisessä se jo lukkee. Mut nyt asiaan. xD

Eli miun matka Seinäjoelle starttas klo 15 Kajaanin juna-asemalta, koska työnantaja ei voinu kauheesti joustaa ja sain lähtee vaan tuntii aikasemmin töistä. Onneks olin saanu talkoovastaavan kanssa asian sovittuu niin, että tuun paikalle heti ku pystyn. Matka meni tuskastuttavan hitaasti. Eka piti mennä Kajaanista Ouluun ja vaihtaa siel sit junaa mikä lähti Ylivieskan ja Kokkolan kautta Seinäjoelle. Hiukan oli hermoja raastavaa, ku tuo Kajaani-Oulu-juna pysähteli ties mistä syystä aina välillä. Kas ku eivät taas ilmottaneet syyks routavaurioita. xD Viimesin pysähys tapahty vieläpä ihan vähän ennen Oulun asemaa ja alko siinä pikkasen hikeentyy, koska kello oli siin vaihees 17:27 ja jatkojuna Seinäjoelle oli lähössä 17:32. Oli sit tosi ihanaa juosta sen perkeleen kassin kanssa asemalla raiteen toiseen päähän. En uskalla ees aatella oliko kyse puolesta sekunnista etten ois ehtiny seuraavaan junaan. Et kiitoksii VR, ei ne hommat tunnu pelaavan kesälläkään.

Siinä Seinäjoelle mennessä ei voinu muuta ku ihailla maisemia, koska en mie mitää kirjaa jaksanu pakata mukaan. Ois painanu liikaa. xD Musiikkia kuunnellessa se meni, mut tosiaanki voin sanoo iha rehellisesti et nautin niistä maisemista. Peltoa ja metsää ympärillä. Ihan aliarvostettu näky, mie ainaki tykkään. <3 Muutenki tuli nyt täs tehtyy uus aluevaltaus, sillä en oo niin Länsi-Suomessa käynykkää koskaa. Tampere tai Oulu taitaa olla läntisintä seutuu.

Seinäjoen asemalla iski sit paniikki, koska siel oli miun mielestä kauheesti kaikkee ja tietyst ku en oo koskaa siel käyny ni olin iha et apua, mis on taksit ja mis on bussit jne. :D Otin lopulta taksin Törnävänsaarelle. Oisin toki voinu kävelläki mut olin laiska ja selkä vääränä kävelemine ei kauheesti innostanu. Ja toiseksee oisin iha varsi eksyny vaik se reitti oliki maailman yksinkertasin. x) Onneks oli rahaa sen verra et sain senki huvin kustannettuu.

Tämmönen oli matkan varrella. :D
                                                   
Marssin sit suoraan staff-alueelle ja sain sieltä rannekkeen ja jv-liivit päälle. Siellä käytiiki sit suoraan asiaan ja kiersin yhen toisen jv:n kans aluetta ympäri ja kaheltii samal paikkoja. Tosi mukava paikka oli kyl se Törnävänsaari, voi että miten kiva ois sinne mennä vaik piknikille joskus. Samal se kaveri sit kerto et mitä meijän hommaan kuuluu ja mitkä on vastuualueet. Ihe olin siis vanhalla sillalla ja rannoilla, elikkä siinä välillä oltii sillalla ja välillä kierrettii. Sit jos näki et joku on kusemas jokeen ni sitä piti olkapäästä mennä koputtelee ja huomauttaa asiasta. Tuntu jotenki kiusalliselta ku toine on jo tarpeensa tehny. Ykski sano miulle et "myöhästä se enää on sanoo" ja mie vaa nauroin et totta, mut jos jatkossa sitte käytettäs bajamajoja. xD Ei ne ihmiset kuitenkaa suurimmaks osaks maapalloo nenäänsä siit vetäny onneks.Siitä ihe työstä ei oikeen muuta voi sit kertookkaa koska se oli pääasias just tota jokeen kusijoiden hätistelyy ja sit silloil piti vaa kahtoo et siitä ihmiset pääsee liikkumaan. Se homma oli ainaki miun kohalla yllättävänkin rauhallista, ihmisil oli tosi hyvä meininki ja ei siel vissii viikonlopun aikana tullu tappeluitakaa. Silloilla aika kävi välillä aika pitkäks ku ei vaa ollu mittää tekemistä ku seistä siinä. Kiertävänä jv:nä oli hyvä ku mie ainaki vähän "lusmusin" vähän ja iha hyvin saatoin mennä kahtoo jotai keikkaa siinä samalla. Ei siel kukaa sanonu mitää. x) Oli jotku muutki nii kuulemma tehny ku siinä joittenki kans juttelin joten en nyt koe tehneeni älyttömän suurta rikettä. :D

Apulanta tekemässä soundcheckiä. :)Toniiiii. :D

Sipeeeee. :D

Samiiiii. :D

Nii ja soittihan ne sen keikankin. :D

Loppukumarrukset

Täytyy kuitenki todeta et ne päivät oli hemmetin pitkiä ja raskaita. Talkoolaisethan meni paikalle jo reilusti ennen porttien avausta, ihe menin sinne aina siinä 12 aikoihin. Ja ku miettii et sieltä päästii lähtee vast ku alue oli täysin tyhjä, ni kello läheni sit kolmee yöllä. Et semmosia "kevyitä" 15 tunnin päiviä.Voin sanoo rehellisesti et siinä 10-11 aikoihi illalla alko hermot vähitellen kiristyy koska oli vaa yksinkertasesti nii väsyny. Majotus meil oli Seinäjoen lukiolla ja ois siellä hyvin saanu nukuttuu, mut miul meni se eka yö ihan pieleen ku siin oli kaikkee hässäkkää. Nukkumaanpääsy veny puol neljään asti koska kaikki oli sillo vast tulos sinne koululle. Lisäks ku yks tuttu halus tavata siin seuraavana päivänä ni mie nousin jo puol 9 ylös ja jotenki vieraas paikas se eka yö on aina semmone et nukun sellasta koiran unta. Kyl siin vikojen tuntien aikana jo alko vaa toivoo et ne bändit soittas nopeesti sen settinsä et poiski pääsis joskus. :D Aina ku pääs sinne koululle ni tuntu et nukahtaa vaatteet päällä siihe makuupussin päälle. x)

Sussu jv.nä hehhee. Oli vähän isot noi liivit. xD

Dinosaurus!! Tos tuntu jo et oisin jääny kakkoseks jos se ois alkanu uhitella. :D

Mut sit oli siin nii paljo hyvää kuitenki et kyl ne jutut helposti voittaa ton väsymyksen tuoman vitutuksen. :D Meil oli ihan helveti hyvät ruuat siel talkoolaisten ravintolassa, ja myöhä saatii siis evästellä ilmaseks. En tiiä mistä ihmeest ne ruuat oli tilattu mut oli tosi hyvää ja sit ku kahesti sai siel syyvä nii paljo ku halus ni voin sanoo et nälkä ei päässy yllättämään. Ei voi ku luojaa kiittää et se ruoka oli tosiaaki ilmasta, koska niis ruokakojuis oli aika suolaset hinnat. :D Ja pääsin mie näkemään pari soundcheckiä siinä ku vaeltelin alueella ennen porttien avausta. Perjantai-illan kohokohta oli Nightwish, ja pääsin kahtoo niit aika läheltä työvuorost huolimatta. Kuulostaa taas aika kliseeltä mut oikeesti meinas tulla itku ku Finlandia alko soimaan ja näin koko bändin lavalla. Varsinkin Troyn. <3 En tiiä olinko tosi huomioo herättävä ku siel hypin ja heiluin ja huusin jv-liivit päällä, mut ei siin voinu muutakaa. :D Chisu ja Apulanta veti myös tosi hyvin ja pääsin kahtoo neki aika hyvin. Billy Talent oli sit semmone ekstra, en oo koskaa niit kuunnellu mut hyvin neki veti ja yleisö näytti olevan mielissään. Ai nii ja Michael Monroeta ei passaa unohtaa, siin on kunnon showmies. :D Ja musiikkikin on just semmosta hyvän mielen musiikkii ainaki miun korviin, nyt on ollu pakko kuunnella sitä iha muutenki taas pitkäst aikaa.

Voi Jukka Poika. :'D


Michael veti kunnon shown, meneehä se syntymäpäivä noinkin! :DYhteenvetona vois sanoo et oli tosi huikee viikonloppu! Näin just hyvin ne esiintyjät mitkä halusinki (ja toki vähä ekstraaki :D) ja työkaverit oli mukavaa sakkia. Siin sunnuntaina ku Slayer oli vika esiintyjä ja ne lopetti, ni siin sillal tuli ihmiset heittää järkkäreille ylävitosia ja jotku jopa halas ja kiittelivät kovasti et oli mahtava viikonloppu. Ei siin voi muuta sanoo ku et ihellekki tuli tosi hyvä mieli ja onnistunu olo et jes, ihmisil on oikeesti ollu kivaa. :) Jalat oli aika muusia tuon viikonlopun jälkee mut pikkuvika! Voin jo nyt ainaki 95 % varmuudel sanoo et ensvuonna uusiks!

2 kommenttia:

 1. Heippodei,
  uus lukija ilmoittautuu :) Bongasin tämän maanmainion blogisi Nightwish foorumilta, elikkä Silent whisper tässä terve!

  Voi vitsit, varmaan hieno työkokemus tosiaan ollu tuolla Provinssissa, kyllä itellenikin kelpais joku tuommonen. Vois ehkä harkita joku kesä mennä töihin tuonne Ilosaarirockiin, kun asun tässä Joensuun seutuvilla.

  Miekin nään Natuvissyset & Apulannan tänä kesänä, kun Kuopio RockCockiin olen tuossa heinäkuussa suunnistamassa :) Eikä tietenkään riehumisen määrällä ole mitään rajaa, kummankaan keikalla.. sitä innolla odotellessa.
  Joo no eipä miulla tässä muuta kommentoimista kuin että halusin vaan todeta että siulla on tosi kiva blogi, jään mielenkiinnolla seurailemaan :) Vaikutat muutenkin mukavalta persoonalta, jatka samaa rataa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heissan ja kiitoksia kommentista ja lukijaks liittymisestä! Aina mukava nähdä että tää blogi on huomattu. :) Ja miepä käynkin sitte bongailemassa sinnuu sieltä NW-foorumilta.

   Oon muuten ihekkin tulossa Kuopiorockiin, joten siellähän vois jopa törmäillä. :)

   Poista