torstai 12. heinäkuuta 2012

Kirppislöytöjä

Kävin tossa viikko sit Oulussa, ja sillä reissulla eksyin sit pitkästä aikaa ehkä parhaalle kirppikselle missä koskaa oon käyny. Elikkä Isokadulla olevaan Second Hand Storeen. On oikeesti varmaa yks maailman parhaist kirppiksist mis oon käyny tähän mennessä. Sieltä oon tehny aina kaikkein parhaimmat löydön ja aika harvoin sieltä on tarvinnu tyhjin käsin lähtee. No nyt tossa oli taukoo vissii ainaki puol vuotta välissä, mut voi itku ku eksyin sinne ni jotku oli taas kerra kuunnellu miun sydäntä ja ajatuksia. Löysin nimittäi iha parhaita juttuja. :D

Ihan ekana vastaa tuli semmoset ihan perus remmihousut mitä Mercyllä esimerkiks on eli semmoset mustat. Tai no remmei nois ei oo muual ku polvissa, ja sit on niin vetoketjui. Niist en jaksanu kuvaa nyt valitettavasti ottaa, mut varmaa jokaine joka tietää Mercyn housuja ni ossaa kuvitella ne. :D Oli iha unelmahousut ja makso vaa 5 €! Sit myöhemmi löysin myös yhen pelin PS2:lle elikkä Silent Hill 4: The Room. En oo kauheest kuullu tuosta pelist ainakaa positiivista juttua, mut aattelin et ostan nyt kuitenki koska niitä aiempia osia varmaa saa metästää kissojen ja koirien kans (varsinki PS1-aikasia). Joten aattelin et jostaiha se pitää alottaa. :D Ja seki makso vaa 2 € kuitenki. Saa nähä et millo uskallan sitä pelata, pitää kahtoo et on varsi pimeetä ja keskiyö ja telkkari isolla. xD

Mut sit mitkä oli ihan parhautta.. Joku oli selvästi aavistellu et joku hillitön KISS-fani tulee sinne. Siis tää joku on nii kuullu miun ajatukset oikeesti. :D Kahtokee nyt näitä ihanuuksia!



On ehkä coolein KISS-paita mitä nyt omistan. :D Ja noi levyt olin suunnitellu hankkivani ihan vinyylinä vaan, mut kerta ne nyt tuli vastaan huokeeseen 1,20 € hintaan ni aattelin et samahan se on ostaa. :D Ja tolle kangasmerkille pitäs joku paikka keksii.

 

Kangasmerkki viel vähä lähempää. Oi että miun neljän elämäni sankarin lärvänderit, pitäs löytää niille sopiva paita jostai. :D


Ja sit viel ihana iso seinälippu! En kyl yhtää tiiä mihi tän saan mahtumaa ku kaks isointa KISS-julistetta on jo vallannu miun huoneen seinät eikä niillä muutenkaa oo tilaa. No, enköhä mie viel tälle jonku tilan raivaa koha on riittävästi aikaa, koska tää on sellane asia mitä ei jätetä mihinkää hyllyy pölyttymää! :D


Ja sit tää ihana KISS-muki, on siis miun KISS-mukien sarjassa toine laatuaan. En ymmärrä miks tää nyt näyttää tuon kuvan väärin päi koska miun konekki näyttää sen ihan oikein. Enkä sit tajunnu miten tällä voi kääntää kuvia (jos se on mahollista ni kertokkee joku :D) joten toivottavasti tää ei kauheesti haittaa. 

Sitte jos siirrytään täs viikko eteenpäi. Eli kävin tänää kirjastossa ja lainasin sieltä "muutaman" jutun. Miun ei pitäs koskaa eksyy kirjastoon musiikkiosastolle, koska mie voisin lainata suunnillee koko sen osaston rock/hevipuolen tyhjäks. :D Onneks se lainaamine ei kuitenkaa maksa mitää, jos ne muistaa ajoissa palauttaa. Ja se on tuottanu miulle aina välillä vaikeuksia..


Tuossa siis ne "muutama" levy mitkä olin aatellu lainata. :D Heh, no en mie kyl tosissaa ollu mitää tiettyy aatellu (paitsi Michael Monroeta) mut näin sitä vaan levyjä kerty syliin ku kahtelin niitä hyllyjä. Mukaan lähti siis Apulantaa, Tarottia, Rammsteinia ja Kotiteollisuutta.


Piti se dvd-osastoki sit käydä läpi ja sieltä lähti mukaan pari KISS-dvd:tä, joita en oo vaivautunu viel hankkimaan. Sit yks Whitesnaken livd-dvd, Rammsteinin Völkerball ja Apulannalta tommone mist en oo kuullukkaa. Jännää nähä mitä siin on. :D Ja sit bongasin vielä Michael Monroen kasetin (Not Fakin' It) ja se oli ihan pakko ottaa, koska tuo on miusta Miken paras levy. Sensory Overdrive ja Piece of Mind on kyllä myös aivan loistavia, mut joku tuossa NFI:ssä kuitenki kiehtoo.

Tässäpä oli sit vähä kuulumisia. Ja ihan tässä lähipäivinä koha pääsen käsiks editointiohjelmaan ni tullee sitte videooki taas pitkästä aikaa. :)



4 kommenttia:

  1. jos siul on koneel itunes tai joku vastaava nii "polta" (en nyt tiiä sitä oikeeta termii tähä.. =D)ne levyt siihe, ni voit palauttaa heti vaikka seuraavana päivänä ja sit ne on siul koneel aina ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo löytyy miulta iTunes ja noin oon aina tehnykki ku oon lainannu levyjä. :D Mut tämmösenä levyfriikkinä oon vielki nii vanhanaikane et levyt täytyy omistaa myös fyysisenä ni jossai vaihees ne tulee kuitenki hankittuu. :D Mut ainakaa nyt ei oo niin kauhee kiire, et ne voi sit ostaa myöhemminki. :)

      Poista
  2. Jestas, sie löysit nuo kaikki KISS-tavarat kirpparilta? OwO Ihan älyttömän hyvin, pitääkin itsekin kyseisellä kirppiksellä käväistä, kun Oulun perukoille päästään. ^^

    VastaaPoista
  3. Joo kirpparilta nuo löyty. :D Suosittelen tosiaan lämpimästi Second Hand Storea, se on aika keskustassa kirkon vieressä. :)

    VastaaPoista