perjantai 1. marraskuuta 2013

Rakkauden kivi

Nyt siis paljastus siitä, mitä vieraat sai tehtäväks häissä. Tän homman tarina juontaa siitä, että morsian oli miettiny mitä tavallaan "antais" sulhaselle lahjaks ja keksiny sitte jutun eräänlaisesta teoksesta, joka välittäs sitä kaikkee vallitsevaa rakkautta ympärille. Tosi jännä idea miusta, mut toisaalta tosi kiva että muutki saa tavallaan siihe osallistuu ja ainaki osasta häävieraista jää myös muisto sitä kautta.

Ideana oli siis ottaa mukaan tämmönen rakkauden kivi ja viiä se johonki paikkaan mihin se voi jäähä elämään omaa elämää ja toimittaa tuota viestiä eteenpäin. Sen jälkeen siitä kivestä pitää ottaa kuva ja lähettää hääparille. Jos oikein ymmärsin ni ne kuvat kasataan johonki kansioon mitä se morsian oli jo alotellu vähän.

Ku kuulin tästä tehtävästä ni mie tiesin heti minne tää kivi vietäs. Aika monessa paikassahan on näitä siltoja tai muita vastaavia mihin pystyy ripustamaan lukkoja. Täällä Oulussaki on ainaki yks paikka keskustassa lähellä patosiltoja, missä oon noita lukkoja nähny. Otettiin myö sit kuitenki kokeeks useempiaki kuvia, mut miun lemppari on siitä huolimatta näistä kuvista viimenen, koska siinä näkyy niitä lukkoja vähän. Sinne myö se kivi jätettiin ja toivottavasti se voi välittää tuota viestiä vielä monelle vaikka paikka vaihtuskin välillä. Ja ehkä joskus jos oikein siirappisia ollaan ni viiään semmone lukkoki johonki. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti