lauantai 3. toukokuuta 2014

3/5/2014

Joo nyt se sit tapahtu etten vaa mitenkää keksiny otsikkoo tälle ni olkoo nyt tuo tylsä päivämääräratkasu. :D Taas sen verra sekavaa asiaa ettei niitä oikee yhistä mikkää.

Miun naama on päässy taas loistamaa muutamassa kuvassa ku olin kuvattavana kaverin valokuvausjuttuja varte. Tuntuu kyl hassulta et miun naama kelpaa mihinkää, mut kivaha se on toki jos joku sitä mieltä on. :D Miusta ei muutenkaa liia paljoo oo mitää kasvokuviakaa ni hyvä ku niitä ees jollai tavalla kertyy. Tätä valokuvaajanalkua voi seurata täällä ja sieltä löytyy miun lärvänderikuvat. En viittiny niitä nyt tähän pöllii mut tuleepaha samalla iha pyytämättä mainostettuu vähä. :)


Kuvausiltana keli ainaki suosi ja oli tosi hieno taivas. Tää epätoivone kännykkäräpsy ei sitä tosin pystyny taltioimaa niinku oisin halunnu.


24.4. Oulun kaupunginkirjastolla oli tilaisuus, missä Sami Lopakka oli kertomassa Marras-kirjasta. Ihe en valitettavasti oo vielä ehtiny koko opusta lukee ku sille on "muutama" varaus kirjastossa.. Olikoha jotai 60 jonossa et ei iha tota kautta kyl sitä kirjaa tuu saamaa käsii.. Ei tuolla onneks kauheesti mitää spoilereita kumminkaa tullu, lähinnä henkilöistä kyseltii ja mistä idea kirjaa on lähteny liikkeelle jne. Sit Sami luki muutaman näytteen kirjasta ja no yks oli kyl sellane että varmaa kaikilla tuol salissa petti pokka. xD Tämmösiä ihania eritejuttuja nii yksityiskohtasesti ku niistä vaa voi kirjottaa. Ootan iha todella et saisin ton kirjan luettuu ni osais paremman mielipiteen muodostaa, mut idea ainaki kuulostaa tosi kiinnostavalta.

No sitte taas iha muihi asioihi. Viime postauksessa hehkutin työpaikan saamista ja nyt on sitä päästy jo vähä kokeilemaa. Maanantaina (28.4.) oli koulutuspäivä, missä siis kerrottii työvälineistä, käytii tulevaa työpaikkaa läpi ja muutenki tämmösiä perusasioita. Saatii myös työvaatteet ja joku oli lukenu miun ajatuksia ku saatii taskukalenteritki. Olin iha onnessani ku olin jo aatellu et miun pittää ostaa sellane, mut nyt se tuli kätevästi tos samalla. Työvaatteena on tollane iha siisti punane paita ja harmaat housut. Iha jees sillee et on työvaatteet ni ei ainakaa tartte miettii et mitä sinne laittaa päälle. :D

Eile (perjantaina) oli eka työpäivä ja jännitti kyl iha hitosti. Ei meinannu unta saaha vaik olin kaikkeni koittanu tehä et illalla väsyttäs. Sain mie sit lopulta nukuttuu iha riittävästi ja oikeestaa olo oli yllättävän virkee. Ei kai tossa työssä sinänsä pääse väsymää ku koko aja tekee iha fyysisesti jotai eikä istu paikallaa. Tosin niitä hotellihuoneita siivotessa ei kyl ehtiny ees aatella mitää taukojen pitämistä. Eka puolisko siitä päivästä meni iha sikanopeesti ja sillo ku työpari ehotti lounastauon pitoo ni olin iha ihmeissää et onks kello jo nii paljo. :D Vois kyl kuvitella, et ku on oikeesti monta huonetta siivottavana ni ei siin tylsää hetkee päivän aikana tuu. Jalat ja selkä tosin huuti aika kivasti, mut mie ahkerana sain ihteni sen työpäivän jälkee viel kuntosalille ja siellä nuo kivut kummasti helpotti.

Tosi turhauttavaa kyl ku oon iha saatanan hias siinä siivoomisessa. Oikeesti kiva ku Scandic Hotellin standardihuone pitäs saaha vartissa YHEN ihmisen siivottuu. Siis YHEN. Ja meillä meni työparin kanssaki vissii liikaa aikaa. Luojan kiitos meitä uusia ja kokemattomia ei heti laitettu yksin siivoomaa. Miul menis oikeesti varmaa yli puol tuntii siihe.. Enkä mie nyt ees siivonnu vielä vessaa vaa pelkän huoneen puolta. Iha hulluu oikeesti.. Oon nii surkee jo sängyn petaamisessaki et siihe menee se koko vartti ja sit sen lisäks pitäs pyyhkii pölyt ja luututa, kerätä roskat ja tosiaa se vessakii pessä. Saa nähä oikeesti mitähä tost tulee, en varmaa ens vuonnakaa saa siivottuu noi noppeeta tahtia. Sain mie kyl sit kokeneemmilta vinkkejä mite sängynki saa nopeesti pedattuu mut taitaa se aika paljo reenausta vaatii. Toki pitäs muistaa olla ihellee armolline ja muistaa et se oli vast eka päivä, mut silti tuntuu iha tyhmältä ku olin oikeesti nii hias. 


Työvaatteet, se ihana kalenteri ja tuo rusetissa oleva on ovelasti taittuva ostoskassi.

Vappu ei ollu omalla kohalla mitenkää erikoine. Ei se oo tainnu yleensäkkää kyl olla. Käytii kaverin kans ihmettelemässä vappumeininkejä keskustassa ja oliha tuolla mukavaa, vaik ihana räntäsade taas kerra yllätti pari kertaa. Mie oon nii aina sanonu et iha varmasti vappuna sataa jotai lunta tai räntää ja et turha enne sitä on kesää hehkuttaa. :D Puolen päivän aikaa alko vappukulkue ja myö kulettii siinä mukana iha alusta loppuu. Myöhemmi oli sit ilmeisesti fuksien(?) uitot, eli ne sit laski liukumäkee pitki jorpakkoo. Hyi että ku en uskalla ees aatella mite kylmä niil on ollu sen jälkee ku minnuu palenti jo pelkkä kahtomine. :D


Hyrrrr oikeesti.. 

Pitihä se viime vuonna saatu lakkiki kaivella kaapista ulkoilutettavaks. Jee, miun eka vappu lakki päässä! :D Kyl ylpeyvellä kannoinki sitä päässä ja tuoha on tosiaa iha kiva ku se poikkee tavallisesta yo-lakista vähä. Tuoha on siis media-assistentti-ylioppilaan lakki. :D Hyvi se onneks oli puhtosena säilyny laatikossa. Samalla tavalla se kyllä nuppia puristaa ku juhlapäivänäki.Lakkia ulkoiluttamassa. 

Noiden hommeleiden jälkee läksin sit Lidlin kautta kotii. Oli kyllä tuskane kauppareissu ku ostoslistalla oli miljoona asiaa ja tiesin et ne tulee maksamaa iha hitosti. Osittai tästä saan tosin syyttää ihteeni ku olin ehottanu Jonille et ois mukava avata grillikausi vappuna ku ei oo kiire mihinkää. Noita grillijuttuja ollaa kyl syötykki täs muutama päivä et kylhä nuo ruuat on ihtesä jo takasi maksanu. :D


Grillikauden avaus

Ens viikko tulee olemaa "ihanan" kiireine ku heti työpäivän jälkee pitäs suunnata Sotkamoo ja sieltä tiistaiaamuna Kuhmoon. Kyseessä on siis yritysvideon kuvausreissu, josta selitin kaua sitte jonku verra täällä. Se videoha ei tosiaa oo vielä(kää) valmis, koska kuvatut materiaalit osottautu lopulta osittain käyttökelvottomaks ja no klaffivirheiden takia siinä ei voi käyttää joulukuussa ja tällä kertaa kuvattavia materiaaleja. Kaikki menee siis käytännössä uusiks. Jollai tavalla vituttaa kyllä ku ois se video ollu kiva saaha valmiiks jo ajat sitte enne Thaimaaha lähtöö, mut eipä se kuvausaikataulujen järkkäämine ois mitenkää onnistunu enne tammikuuta. Tällä kertaa on ainaki varmasti osaavaa sakkia mukana, jote eiköhä tost täl kertaa hyvä tuu. Enite tos harmittaa se, etten pääse ens viikol töihi ku yhtenä päivänä ja kuitenki nyt näi alussa ois ollu kiva olla heti monena päivänä peräkkäi ni oppiski ehkä jotai. Plus ton kuvaamise jälkee alkaa se ihana editointihelvetti..

2 kommenttia:

  1. jos et kuule ite jaksa editoia ni tääl ois yks innokas :D editoimine on kaikist kivoin vaihe!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, harmi ku en saa ulkopuolisella teetättää noita hommia, muute oisin kyl ilomielin antanu sen homman vaik siulle. :D Jos haluisit ihastella puutehtaan laitteita ja niitä ääniä varsinki. xD

      Poista