torstai 12. elokuuta 2010

Alkutunnelmia työharjoittelusta

No niin, kaksi päivää on nyt vierähtänyt Janican luona Oulussa. Näin alun perusteella olen kyllä erittäin tyytyväinen päätökseeni lähteä Ouluun työharjoitteluun.

Nämä kuluneet kaksi päivää ovat olleet jo työntäyteisiä. Harjoittelu alkoi hauskasti, sillä Janica luuli, että aloitan tänään, eikä häntä sitten näkynyt missään toimistolla kun sinne kymmeneksi menin. Siinä sitä istuskeltiin ihan hädissään, että mitäs nyt tehdään. Onneksi Janica viiden yrityksen jälkeen vastasi ja pahoitteli asiaa. :)

Kaikki kuitenkin päättyi hyvin, ja pääsin seuraamaan studiokuvauksia. Vielä minun ei tarvinnut muuta kuin katsoa. Ihan hyvä juttu, sillä en muista viime vuotisista studiokuvaustunneista mitään, ja olihan se laitteistokin hieman erilainen. Kuvaukset kestivä parisen tuntia, jonka jälkeen suuntasimme toimistolle.

Samana päivänä pääsin vielä kuvaamaan lehtijuttuun kuvaakin! Heh, olen todella ylpeä itsestäni, kun selviydyin siitä tilanteesta. Onneksi mukanani oli Katja, Janican toinen assistentti, joka ikävä kyllä teki silloin viimeistä päiväänsä. Nyt vain odottelen innolla, milloin näen ottamani kuvan ihan oikeasti lehdessä. :D

Tässä muutama kuva, jotka eivät lehteen päätyneet.Ja yksi omaksi iloksi otettu kuva (joka meni vähän pieleen).


Tänäänkin oli varsin touhukas päivä. Heti aamusta suuntasimme ensin Simisami-ohjelmatoimistolle ja sen jälkeen Makkarakauppaan tekemään haastattelua Oulun kauppakamari-lehteä varten. Juttuun tulee haastatteluja ja kuva eri yrityksistä, ja haastattelut käsittelevät asiakaspalvelua. Yhden aikoihin piipahdimme toimistolla, jossa sain askarrella Janican portfoliota (lue: laitoin teipillä valokuvia kiinni kansioon). Iltapäivällä kävimme vielä Muhoksella tekemässä juttua.

Huomenna onkin jännittävä päivä, sillä Janica kirjoittelee lehtijuttuaan loppuun, ja pääsen toisen valokuvaajan mukaan kuvaamaan hevosia! Täytyy sanoa, että aivan mahtavaa hommaa. Yksikään päivä ei varmaan tule olemaan samanlainen, ja viikonloppuhommien jälkeen onkin luvassa vapaapäiviä. :)

1 kommentti:

  1. Sinullapa on mielenkiintoinen harjoittelu(?)paikka, tullaisesta saattaa vain unelmoida..

    VastaaPoista