tiistai 3. elokuuta 2010

Kaluston uusintaa

Nyt lähti sitten tilaukseen uusi, parempi ja järeämpi kamera. Olen haaveillut sellaisesta siitä asti, kun tutustuin valokuvauksen ihmeelliseen maailmaan.

Tähän asti olen kuvannut vaivaisella digipokkarilla, mallia Hitachi HDC-763E. Kaksi vuotta sitten, kun en paljoa valokuvauksesta tiennyt, ajattelin, että kyseinen digipokkari riittäisi minulle aivan hyvin. Koskettuani järjestelmäkameraan, kaduin päätöstäni. Minulle digikamera ei riitä enää mihinkään, se tuntuu aivan lelulta. Tunnen itseni orvoksi, kun en voi täydellisesti päättää kaikkea ottamastani kuvasta, eikä tuossa kamerassa ole vaihtoehtoja.

Nyt odottelenkin innokkaasti, milloin uusi kamera kopsahtaisi postirakennuksen luukkuun ja pääsisin sen noutamaan.

Uusi kamerani tulee olemaan Canonin EOS 500D. Odotan mielenkiinnolla erityisesti sitä, että pääsen kokeilemaan videokuvausta järkkärillä. Arvostan tuota ominaisuutta kovasti, sillä koulussa on myös videokuvausta, ja siitäkin on tullut melkein harrastus. Juuri videokuvausominaisuuden vuoksi en oikein muuta kameraa huolinutkaan. Koulussamme käytetään myös Canonia, joten samanmerkkinen kamera mahdollistaa koulun kaluston hyödyntämisen. Koulustamme nimittäin voi viikonloppuisin ottaa lainaan niin objektiiveja, kameroita kuin jalustojakin yms. tarpeellista.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti