torstai 5. elokuuta 2010

Tulokas saapui taloon

No niin, nyt on sitten uusi tulokas saapunut, nimittäin Canon EOS 500D. Nyt vaan sitten opiskelemaan uutta kameraa, on sen verran astetta parempi kuin tuo vanha digipokkari. :)

Toimitusaika oli ennätyslyhyt. Kamera lähti tilaukseen toissapäivänä (3.8.) aamulla, ja se tuli eilen (4.8.) perille. Mukavasti siis syntymäpäivälahjaksi, eikä ollut myöhässäkään. Kuvittelin, että viikon päivät olisi joutunut odottamaan. No, positiivinen yllätys, ehdin vielä harjoitella ennen kuin pääsen tositoimiin.

Viikon päästä alkaa siis koulu, ja aloitan koulun työharjoittelulla Oulussa. Olen assistenttina Janica Karastilla kaksi kuukautta. Hänen blogiaan voit lukea täällä. Mikäli hyvin käy, pääsen itsekin sinne kirjoittelemaan. Odotan jaksoa mielenkiinnolla, sillä tekemällähän asiat parhaiten oppii. Näin voisi ainakin ammattikoulua ja lukiota yhtä aikaa käyvänä ihmisenä sanoa.

Jottei tämä mene tylsäksi tekstittelyksi, niin laitan kaksi ensimmäistä otostani 500D:llä tähän loppuun.

Ukkonen riepotteli päiväämme useamman tunnin, ja näky ikkunasta olikin välillä aika hurja. Salamatkin välkkyivät poikkeuksellisen paljon, muutaman sekunnin välein välähteli. Ja näin lopuksi täytyy tunnustaa, että sain tämän idean erään toisen bloggaajan valokuvista, ja nämä ovat lähes samanlaisia. Hänen ottamansa kuvat vesipisaroista olivat niin vaikuttavia, että piti itsekin päästä kokeilemaan. :)

2 kommenttia:

 1. Onnea uuden kameran omistajalle ja kivoja hetkiä kamerasi kanssa!
  Ja varmaan on mielenkiintoinen työharjoittelukausi sulla.Ja varmaan oppii niin hyvin, kun saa olla mukana itse tekemässä.
  Kauniit pisarakuvat.
  Yllä sulla onkin ollut kova vauhti päällä!Hui!

  VastaaPoista
 2. Sadepisarakuvat on kyllä aina niin ihania.. :) Onnea uudesta kamerasta. :)

  VastaaPoista