perjantai 6. elokuuta 2010

Vauhdikasta menoa tivolissa

Suomen Tivoli saapui jokavuotiselle vierailulleen Kajaaniin eilen, torstaina (5.8.). Se sijaitsee aivan vieressämme, koulun kentällä. On todella mielenkiintoista kuunnella ihmisten huutoa ja tivolimusiikkia, kun pitää oman huoneen ikkunaa auki. Maailmanpyörästäkin näkee (tai on ainakin ennen nähnyt) meidän talonkin. Uuden kameran saatuani oli tietenkin pakko päästä testaamaan, miten se toimii vauhdikkaissa tilanteissa.

Teemanani olivat tällä kertaa liikekuvat. Kokeilimme näitä joskus ensimmäisen vuoden syksyllä. Autojen vauhtiviivat olivat jo silloin mielestäni todella hauskannäköisiä, joten päätin kokeilla, miten ne toimisivat tivolissa.

Vauhtiviivat eivät oiken tahdo näkyä näissä pienemmissä kuvissa, joten pyydän teitä klikkaamaan kuvat isommiksi. :)


Tämä komistus kertoi vierailijoille Suomen Tivolin historiasta. Malttamattomana en kuitenkaan jäänyt laattaa lukemaan. Jospa toisena päivänä, kun on enemmän aikaakin.


Tämä laite laittaa vatsanpohjan lujille. Kutittava tunne on samaan aikaan aivan hirveä, mutta silti jotenkin ihana. Pienenä minua sai monta kertaa yllyttää kyseiseen laitteeseen, ennen kuin suostuin. Linnanmäellä oli samantapainen laite. No, kerran uskaltauduttuani halusin toki uudestaan... ja uudestaan.. ja uudestaan.


Twister vauhdissa.


Tämä on mielestäni aika mitäänsanomaton laite. Sanoisin sen olevan vähän pienemmille tarkoitettu, mutta minun mittakaavassani tuo arvio voi heittä pahastikin. :D Itse olen sellainen hurjapää, että suostun nykyään melkein mihin vaan, kun huonokaan olo ei vaivaa.. ainakaan usein.


Tämännäköinen veijari toivotti huvittelijat tervetulleeksi..


.. tämännäköiseen laitteeseen, sombreroon. Tästä tykkäsin, kun nuo sombrerotkin pyörivät, ja laite nousee sen verran ylös välillä, että ympärillekin näkee.


Kokemuksen äänellä sanottuna, tämä laite pistää pään pyörälle. Ainakin sen jälkeen, kun on käynyt kyseisessä laitteessa kolmesti peräkkäin. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti