keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Kirpparit on kivoja

Kyllä, tämän olen todennut jo kauan sitten. Koskaan en kuitenkaan ole hoksannut esitellä löytöjäni muille, jotta saisin heidätkin innostumaan tästä kivasta harrastuksesta. Minulle siitä on tullut ikäänkuin harrastus, vähintään kerran viikossa kierrän nämä kaksi Kajaanin paikkaa läpi. No jaa, tuskin muita hirveästi minun materiaalihehkutukseni kiinnostaakaan, mutta aion nyt kuitenkin tehdä tälläisen kirpparipostauksen. :D

Ensinnä täytyy huomauttaa, että kaikki vaatelöydöt on tehty Oulusta. Jep, Kajaanissa on turha toivoa löytävänsä mitään tämmöstä "hevivaatetta" mistä minä tykkään. Seuraavat on löydetty Oulun Second Hand Storesta, joka onkin tällä hetkellä lempikirpparini.

Myönnetään nyt ensalkuun kuitenkin sekin, että minäkin kyllä tykkään muutamista ihan "tavallisista" vaatekappaleista. Seuraavat kaksi kivaa raitatoppia löytyivät mukavasti 0,50 euron hintaan, joten pakkohan ne oli mukaan ottaa. Molemmat ovat alunperin H&M:ltä ostetut. :D (älkää sitten antako Nightwish-kaman tuolla taustalla häiritä :D).Kävin myös uteliaisuuttani Paljekirppikselä, jota on minulle mainostettu erittäin suurena ja hyvänä paikkana. No, suuri se todellakin oli! Voisin sanoa että ainakin 6 kertaa Tavarakirppiksen kokoinen! Pääni meni ihan pyörälle, enkä tiennyt mistä sitä oikein aloittaisi. Yllättäen sen kokoiselta kirpparilta löytämäni saalis oli yllättävän pieni, mutta silti koko 2 tunnin kiertämisen arvoinen. :)

Tämä rakkaus pomppasi silmille heti Playstation 1:sen jälkeen, mikä todella piristi päivääni. Olin juuri niin harmissani siitä, etten voisi tuota nostalgiakampetta ottaa mukaani, kun ei ollut mitään missä kuljettaisi sen kotiinkin. Olin aivan ällikällä päähän lyöty. Pelokkaana kurkkasin kokolappua, koska omistan järkälemäiset hartiat, ja kaikki vaate toppeja lukuunottamatta tuntuu aina kiristävän. No, tämä huppari olikin miesten XL, eli se lähti sitten mukaani. Hiemanhan tuohon meinaa hukkua, mutta mitä sitä pienistä! Hintakin oli huokeat 5 euroa, joten olin onneni kukkuloilla.

Tämä löytyi aika kierroksen lopussa. Tykkään printistä, joten en nähnyt syytä olla ottamatta sitäkään mukaani. Hintaa oli 3 euroa. Samalla myyjällä oli muitakin kivoja paitoja, mutta ne olivat Dimmu Borgir-fanipaitoja. Ja minä kun en kyseistä bändiä kuuntele, niin saivat jäädä sinne.


Nyt siirrymme sitten viikolla eteenpäin päivään 19.3.2011. Legendaarinen päivä, sillä oli keikkapäivä ja satuinpa päivällä löytämään itselleni keikkavaatetuksenkin! Nämä ovat siis Second Hand Storesta.

Tämän löytäessäni olin jälleen onneni kukkuloilla, sillä toppi oli juuri sopivan kokoinen! Yleensä kohdallani on käynyt niin, että ovat olleet jotain kokoa XS, mutta kerrankin onni minua potkaisi. Ei siinä voinut hetkeäkään epäröidä. Hintakin vain 2 euroa!

Vielä yksityiskohta tuosta niskalenkissä olevasta soljesta. Aika nerokas keksintö, koska sillä voi jollain asteella säädellä topin istuvuutta. Ainakin minun mielestäni.

Sama myyjä sai minut toistamiseen onnelliseksi, kun samasta pöydästä löytyi ehkä maailman ihanin huppari koskaan! Sekin oli juuri täydellisen kokoinen. Hinta 12 euroa, mikä ei tosin mielestäni ole kovin paljoa näin hienosta hupparista, joita ei taida kovin monesta paikasta löytyä. :)


Hupussa on hauskana yksityiskohtana pupukorvat. Tottahan ne asiaan kuuluvat, onhan hupparin merkkikin "Evil Bunny". :D Kaikkein parasta tässä hupparissa on monipuolisuus. Siitä saa nimittäin halutessaan hihattoman, koska hihat on laitettu kiinni vetoketjuilla. Aivan käsittämätön, uskomaton juttu minulle! Olen jo kauan haaveillut hihattomasta hupparista, ja nyt sain aika monta kärpästä yhdellä iskulla. Sitten voi vaikka joskus tehdä niinkin, että ottaa vain toisen hihan pois. Voi että, tästä en luovu mistään hinnasta!


Viimeisinpänä mutta ei vähäisimpänä viime lauantaina tekemäni löytö Kajaanin tavarakirppikseltä. Kyseessä on jättikuppi. Tuossa kuvassa se tosin ei näytä kovin jätiltä, mutta ihan hirvittävän määrän juomaa se vetää. Onnenpotku, sillä olen jo kauan haaveillut myös ihan ikiomasta jättikupista, ja nyt minä sen sain! Silmäni siis arvatenkin loistivat jälleen. Rakastan hirveästi noita värejä. Perusmusta on minun makuuni, mutta nuo papukaijatkin ovat ihan tavattoman söpöjä. Tiesin heti, että ne huusivat "osta minut, osta minut" kun katselin sitä. :) Pakkohan tuo oli ostaa. Melkein pitäisi nimi tälle söpölille mukille keksiä, niin paljon siitä tykkään. Hintakaan ei ollut kuin 3 euroa. Tästä lähtien en enää muita kuppeja tarvitsekaan. :DSiinäpä oli tämänkertaiset kuulumiset, toivottavasti ette ihan tympääntyneet heti ensimmäisestä kerrasta. Näitä on kyllä tulossa lisää. :D Ihan vaan siitä syystä, että voin hehkuttaa löytämiäni juttuja edes tälle blogille. Ketään kun ei oikeasti kiinnostaisi kuunnella, kuinka hehkutan jotain mukia kaksi tuntia siinä korvan juuressa. :D

2 kommenttia:

  1. oi miten suloinen tuo pupuhuppari! noissa huppareissa on tosiaan hyvä puoli se, että pystyy käyttämään sekä viileämmällä kuin myös lämpimämmällä kelillä. monikäyttöinen! :)

    VastaaPoista
  2. Jep, tuo huppari oli kyllä täydellinen löytö. :) Pääsee vihdoinkin kivasti yhdistelemään pitkähihaista ja hupparia toisiinsa, kun toinen ei jää sinne hupparin alle peittoon.

    VastaaPoista