maanantai 21. maaliskuuta 2011

The New Beginning

Pitkästä aikaa tännekin kirjoittelemassa. Viime kerrasta onkin jo pitkä aika. Blogi on mitä ilmeisimmin ollut talviunten mailla, mutta nyt on aika aloittaa taas!

Talviunien jäljiltä blogin on aika kokea vähän muutoksia, jotka toivottavasti teidän lukijoidenkin mielestä menevät parempaan suuntaan. Ulkoasu tulee vaihtumaan lähiaikoina. Lisäksi olen ajatellut monipuolistaa blogin sisältöä. Olen huomannut, että valokuvaaminen on tosi pitkäkestoista hommaa. Pelkkä kuvaaminen ei riitä, vaan ne on myös käsiteltävä. Jos pitäytyisin pelkässä valokuvaus-aiheessa, tänne todennäköisesti ilmestyisi kirjoituksia kerran puolessa vuodessa.

Niinpä olen ajatellut laajentaa blogini aiheet käsittämään melkeinpä mitä tahansa. Mielestäni lifestyle-blogit ovat ihan mukavaa luettavaa, niistä kun ei koskaan tiedeä, mitä odottaa.

Jatkossa tänne siis voi ilmestyä ihan mitä tahansa mieleen pilkahtaakin. Totta kai höystän kirjoitukseni kuvilla, muutenhan tästä tulisi ihan kuolettavan tylsä. Jatkossa kuvat vaan eivät välttämättä aina ole niin taiteellisia (hah, ovatko ne koskaan olleetkaan?), mutta huonokin kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa.

No, nyt on aika lopettaa nämä löpinät ja lähteä kohtapuoliin kohti vesijumppaa. Toivottavasti te, rakkaat lukijani, jaksatte vielä alkaa lukemaan tätä blogiani luvattoman pitkän päivitystauon jälkeen. Jättäkäähän ihmeessä vähän puumerkkiä tänne, niin tietää, onko kukaan tätä lukenut. :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti