sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Turisastelua

Huh, viikon takaisesta keikasta on hädin tuskin selvitty, ja uutta jo pukkaa! Vieläpä mukavan pian, odottelua ei ole jäljellä edes kuukautta.

Päätimme siis tuossa poikaystäväni kanssa lähteä seuraavaksi katsomaan Turisasta 23.4. Helsingin Nosturiin. Olen jo aivan pähkinöinä, sillä en ole Nosturissa koskaan käynyt. Lisäksi Turisas-kausi on ollut hyvän aikaa jo käynnissä uuden albumin tiimoilta, joten sukat pyörivät jo jaloissa. :D Suosittelen muuten kyseistä albumia kaikille raskaamman musiikin ystäville.

Perjantaina kävin siis noutamassa tämän kuukauden suojelukohteeni, lapseni, silmäteräni, rakkaani.. Rakkaalla lipulla on monta nimeä. :D Yritin epätoivoisesti ikuistaa sitä kameralle, mutta eihän siitä tuommoisella kämäisellä digikameralla tullut kummoista.


Odotan muutenkin innolla pääsyä Helsinkiin, sillä onhan siellä kiva silloin tällöin käydä. Valitettavasti vierailumme jää kahden päivän ja yhden yön mittaiseksi, mutta onhan sekin jotain. Jokatapauksessa olen saanut mielenrauhan, kun yöpaikkamme Omenahotellissa varmistui. Kaikkein parasta on hotellin sijainti, sillä Nosturiin on matkaa vain kilometri! Toivottavasti ehtisi edes tunnin pyhittää aikaa shoppailulle. Toisaalta, todennäköisesti shoppailen tarvitsemani keikalta. :D

Turisastelu jatkui vielä lipun noutamisen jälkeen, sillä ihana poikaystäväni lahjoitti minulle Turisaksen bändipaidan! Ihanata, ei tarvinnut tähän hätään ruveta tilailemaan mistään. Sain sen vielä ilmaiseksi, kun poikaystävälläni on tuon lisäksi toinen paita, eikä hän tätä enää pitänyt. Syystä että se on muka ruma. Höh, minusta se on hieno, vaikka onkin simppeli! Heh, onneksi paita ei mennyt kaupaksi kirpparilla, joten minä saan olla sen onnellinen omistaja.

Paita näyttää siis edestä katsottuna tältä.


Ja takaa löytyy "weapons".


Nyt vain sitten odotellaan, että tämä vajaa kuukaisi menisi nopeasti. Punanaamiosta pitää vielä tilata kasvomaalia warpainttia varten.

Tässäpä olikin kuulumiset tällä kertaa. Hyvää alkavaa viikkoa teille kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti