maanantai 23. syyskuuta 2013

Keikkoja

Tää syksy ei ainakaan keikkarintamalla pääse turhan tylsäks. Tulevana lauantaina eli 28.9. Club Teatrialla on Poisonblackin keikka ja 12.10. Michael Monroe. Lisäks itsenäisyyspäivä tulee olemaan tänä vuonna aika ainutlaatunen, nimittäin sillon Club Teatrian valtaa Ensiferum, Turisas ja Battle Beast. Varsinkin jälkimmäinen meinas räjäyttää miulta tajun kankaalle. Aivan täydellinen yhistelmä ja on ainaki miulle ensimmäinen kerta ku Turisas esiintyy jotain Hämeenlinnaa pohjosempana. :D Enskat taas on tuttu vakio mutta kyllähän noita pitää mennä pällistelemään sillon ku tänne tuleevat. Battle Beastiin taas hurahdin Sotkamon Sykkeessä ja kyseinen orkesteri on ollu kovassa luukutuksessa.

Lippuja en oo hommannu vielä ku Poisonblackin ja Michael Monroen keikoille ku tonne joulukuulle on vielä aikaa ja en mie varsinaisesti ainakaan tällä hetkellä pelkää et ton keikan liput myytäs loppuun. Ehkä sit seuraavasta tilistä sen vois oman mielenrauhan vuoks ostaa.

Että tämmöstä tällä kertaa. :D Kiva päästä pitkästä (noh pitkästä ja pitkästä..) aikaa keikoille hyppimään. Oon varma että Poisonblack tulee olemaan ihelle aika hypetystä koska Lyijy on niin mahtavuutta ja Michael Monroetakin oon kerenny Qstockin jälkeen ikävöimään. Sen miehen energisyyttä ei voi ku ihailla.


2 kommenttia:

 1. uuu voi vitsi kun itekin pääsis kattoo noita, meinaan turisas ja enska tulis kyllä tänne joensuuhunkin tuossa joulukuun 5. päivä, mutta ongelmana lähtemiseen on vain seuran puute hrmmh. noh, ehkä vielä joskus:p! battle beast olis kyllä sinällään mielenkiintonen tapaus todistaa livenä kun muutenkin bändi tuntuu kovalta kamalta:D nautihan siis keikasta, vaikka sitä en taija ees epäillä..!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Battle Beast teki kyllä suuren vaikutuksen, tosin pisteet taitaa siitä mennä eniten Noora Louhimolle. :D Kuuntelin selkä lavaa päin sitä soundcheckiä ja aloin ihmetellä et kellä on tommonen ääni ja silmät lenti melkeen päästä ku hoksasin et se on viel naisen ääni.

   Höh, toivottavasti löydät seuraa tonne keikalle, ainakaa Turisas ei liia usein tunnu keikkailevan Suomessa muualla ku jossai tyhmässä Helsingissä. :D Tai jos polte on riittävän suuri ni yksinkin voi toki mennä. Mie jouvun ainaki menemään Michael Monroen keikalle yksin ku kukkaa kaveri ei täällä kuuntele sitä.

   Poista