torstai 21. huhtikuuta 2011

Two days to Turisas

Jeap, niin se aika vaan menee.. Kaksi päivää Turisakseen! Huhuu, olen täällä jo ihan pähkinöinä ollut koko viikon. Ihan mahtavaa päästä pitkästä aikaa Helsinkiin ja näkemään Turisas ensimmäistä kertaa! Ainut huono asia on se, että tämän jälkeen ei sitten olekaan enää mitään mitä odottaa. Mutta se on sitten sen ajan murhe, vaikka eiköhän sitä jotain odotuksen aihetta keksitä sittenkin!

Junalipun kävin hakemassa jo viikko sitten, koska tunnetusti pääsiäinen on vilkasta aikaa, enkä halunnut ottaa edes pienintä riskiä tuon kyytiasian kanssa. Lähtö onkin sitten ihanasti kelo 6.00 aamulla.. -.- Noh, jospa sitä junassa saisi nukuttua. Siinäpä ne 7 tuntia mukavasti menevätkin, onneksi ilman vaihtoja.

Tänään saapuivat sitten ihanaiset kasvoväritkin perille! Onneksi on olemassa Punanaamio. Olisin ollut ihan paniikissa, jos kyseistä myymälää ei olisi. Syystä että toimitusaika. Muut kapuat kuhnailevat aina sen viikon ajan, mutta Punanaamio on aina toimittanut tuotteet äkkiä perille. Eilen iltapäivällä lähtivät tilaukseen, ja tänään olivat jo postissa. Huomenna pääsen sitte niitä testailemaan, saa nähdä miten käy.. Viimeksi ainakin onnistui ihan hyvin. Silloin näytin tältä.


Entiset värit olivat tosiaan päässeet loppumaan, joten uudet piti tilata. Valitettavasti sitä 6 värin palettia ei enää ollut, missä olisi punaisen ja mustan lisäksi ollut muitakin värejä, mutta ei mahda mitään. Niinpä tilasin sitten erikseen nämä. Aiemmin tosi hyviksi todettu, ja ei varmasti lähde pelkällä vedellä! Hinta tosin oli kyllä turhauttava, ja postikuluineen noista kertyi maksettavaa 20 euroa. No, onneksi pappa betalar!

Nyt jatkankin sitten tätä luukutusta niin Turisaksen kuin Crimfallinkin osalta. Toivottavasti Crimfall myisi pitkäsoittojaan (tai edes Writ of Swordia) paikan päällä, koska täältä takapajulasta sitä ei löytynyt mistään. :(

Vielä lopuksi hyvää ja rauhallista pääsiäisen aikaa! (itsellänihän se ei ole kovin rauhallinen :D)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti