tiistai 6. elokuuta 2013

Happy birthday to me

Okei tää tulee kyl vähä myöhään, mut tosiaa viime sunnuntaina (4.8.) pääsin vihdoin eroon teini-iästä ku täytin 20. :D Tosin miun lahja ukolta tuntu viestittävän jotain ihan muuta. Sain nimittäin lahjaks leluja, mut ei sentää iha mitä tahansa vaan KISS-figuureja! Hajosin kyl ku avasin sen paketin ja aattelin et eeeikäääää ei oo totta. x) KISS Expossa olin nimittäin haikeena kahellu ku siel oli monia erilaisia figuureja mut en sit raaskinu ostaa ku aattelin ettei mittää turhaa viiti. No Joni oli sit pistäny asian ainaki alitajuisesti korvan taakse ja täs on tulos. :'D Noille täytyy kyl keksii joku hieno kunniapaikka jostain hyllyltä. En kuitenkaa koskaa raaski avata tota pakkausta ku ei sitäkää voi roskiin heittää. Tosin jos joskus avaisin tuon ni ei tarttis miettii mitä sit tapahtus. Siirryttäs ajassa 16 vuotta taaksepäin ja telkkarissa raikais KISS samalla ku leikkisin noilla figuureilla jotain keikkaa. x)Oon myös oppinu rassaamaan pyörää taas yhellä tavalla lisää. Yhtenä päivänä miun pyörästä puhkes ilosesti rengas. Tuntuu et miul on aina jotain huonoo onnee pyörien kans ku ne joka kesä hajoo ainaki kerran tavalla tai toisella. Tällä kertaa tosin sain selville puhkeemisen syyn. Olin jotenki hienosti jossain kohtaa kaupunkia onnistunu ajamaan nastan päältä ja se oli sit renkaaseen jääny kiinni. -.- No jaa, tulipahan ainaki opeteltua nyt et miten rengas otetaan irti pyörästä ja paikataan se. Tästä se pyöränkorjaajan ura alkaa. xDKuten noiden kuvien upotuksesta huomaaki ni meninpähän taas yhen villityksen mukana ja liityin Instagramiin. Kyl se iha kätevältä vaikuttaa kuvien jakamiseen ni pitihän tuotaki kokeilla. Tosin nyt ku joku teistä kuitenki osaa paremmin tota käyttää, ni kertokaa miten nuo kuvat saa esim. tähän blogiin ilman noita Instagramin juttuja, eli siis ihan pelkkänä kuvana. Ja mielellää pienempänäki.

Qstock kerkes olla ja mennä, joten siitä tulossa juttua mahollisimman pian. Ja se pirun Sweden Rock.. Eihä tostakaa oo ku kaks kuukautta jo enkä vieläkää oo saanu tehtyy niit loppuun. Jospa seki päivä vielä tulee..

2 kommenttia:

 1. miul ainakii tallentuu noi intagrammii otetut kuvat suoraa kameran rullaa. tosin en kyl osaa sanoo et mikä systeemi siul on ku en tiiä mikä puhelin siul on :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miul on toi Instagram asennettu Android-puhelimee. :D Ku mie haluisin et noita kuvia sais samaan tapaan vaikka useemman ku tässä:

   http://anetteolzon2.blogspot.se/2013/07/from-my-instagram.html

   Toivottavasti toi linkki nyt toimii. :D

   Poista