maanantai 26. elokuuta 2013

Stand up-festarit

Reilu viikko sitten lauantaina käytiin Oulun kaupunginteatterilla nauramassa kaksin kerroin vatsalihakset kipeiks stand up-festareilla. Oltiin jo edellisenä iltana vähän lämmitelty naurulihaksia kahtomalla Ilari Johanssonin ja Ismo Leikolan videoita ja oikeestaan paikan päällä minnuu nauratti jo pelkkä ajatuskin niistä livenä.

Nuo festarit taitaa olla aika suosittuja täällä Oulun suunnalla ainakin yleisön määrästä päätellen. Se koko iso sali oli muutamaa tyhjää paikkaa lukuunottamatta täynnä ja ne muutkin oheistapahtumat oli aika pitkälti loppuunvarattuja.

Se festareiden juontajakin oli aikamoinen vitsiniekka ja hauskaa oli kyllä ihan alusta asti. Ekana lavalle asteli Markku Toikka. En etukäteen tienny yhtään kuka se oli. Toisaalta positiivista siinä olikin se, ettei yhtään voinu oottaa mitä sieltä on tulossa. Oli silläkin kyllä hauskoja juttuja, harmi vaan etten enää millään jaksa muistaa mitä kaikkia.

Toikan jälkeen juontaja tuli kertomaan taas pari vitsiä ja niiden saattelemana seuraavaks tuli Riku Suokas. Tästä osasin jo jotain oottaakin ja varsinkin nämä jääkiekkojutut ja painovitsit jakso naurattaa livenäkin. Oikeestaan livenä nuo kaikki oli vielä hauskempia ku se tunnelma oli jotenki erilainen ku kotona kahtoessa.Rikun jälkeen tuli väliaika, eikä myö kumpikaan oikeen tiietty mitä sill ajalla ois tehny. Ulkonaki oli kauhee koiranilma ni ei kehannu happeekaan mennä haukkaamaan. Onneks se väliaika ei hirveen pitkä ollu ni ei kerenny aika käymään pitkäks.

Sitte oli sen puoliskon vuoro mitä ootin kaikkein eniten. Seuraavana oli Ilari Johansson ja pelkästään sen miehen näkeminen nauratti. Siellä kuultiin niitä vanhoja tuttuja juttuja mut mukana oli myös uuttakin esimerkiks Pride-kulkueisiin liittyen. Ei voi muuta sanoo ku et oli se Ilari ihan huippu. :DViimesenä mut ei todellakaan vähäisimpänä tuli Ismo Leikola, ja senki olemus oli kyl niin sellanen et meinasin hajota. Ismonki suusta kuultiin sekä vanhempia että uudempia juttuja, joista pahimpia oli kyl varmaan ne biisit Moottoritie on kesken ja Timppa saunoo. xDNaurua riitti siis tosissaan kerrakseen ja sain mie vielä iha hauskan muistonki tosta illasta, ku bongasin Ismon ja Rikun kävelemässä poispäin teatterilta.


Oli kyllä hauska ilta ja kiva ku Oulussaki nää koomikot joskus käy. Jos vaan ens vuonnaki tuo järjestetään (ja miksipäs ei toisaalta ku suosio tuntuu olevan kova) ni meen kyl ehottomasti uuvestaankin. :D


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti